• 12 maart 2018

5x leuke weggevers voor kinderen

Het gebeurt meer dan eens dat er op een beurs of evenement kinderen aanwezig zijn. De kunst is om ze dan niet te zien als graaiers of lastposten, maar als uitstekende marketingmiddelen! Met deze leuke weggevers zijn ze wel een tijdje zoet, en dat terwijl je bedrijf wordt gepromoot. Een win-winsituatie dus!

  1. Kleurpotloden

Kinderen houden van kleuren. Een doosje met kleurpotloodjes is dan ook een heel goed idee. Je zou ze ter plekke kunnen laten kleuren, maar ze kunnen het natuurlijk ook prima thuis doen. Hun ouders zijn vervolgens blij met zo’n mooi zoethoudertje en zijn eerder geneigd je product of dienst te kopen. Dat is wat we bedoelen met kinderen als een goed marketingmiddel!

 

  1. Pyramid Puzzle

Dit mooi uitziende puzzeltje zit in een katoenen zakje. De kunst is om van verschillende houten elementen een piramidevorm te maken. Voor de iets oudere kinderen een erg leuke uitdaging! Het katoenen zakje kan hier worden bedrukt met een logo, waardoor je gelijk reclame maakt. Ideaal!

 

  1. Gerecyclede jojo

Het leuke aan deze jojo is dat die is gemaakt van gerecyclede Cd-hoezen. Enorm duurzaam dus! Verder is een jojo leuk, tijdloos speelgoed die uitstekend geschikt is om te bedrukken met je logo. De felle kleuren zullen kinderen direct aanspreken!

 

  1. Notitieblok Piggy

Wanneer je je relaties een notitieboek cadeau geeft, kunnen hun kinderen toch niet achterblijven. Dit leuke notitieblok heeft een aansprekende omslag en blanco vellen papier, waar kinderen hun creativiteit eindeloos op kunnen uitleven. Handig is dat er gelijk een potloodje bij zit! Deze kan bovendien worden bedrukt, net als het notitieblokje zelf.

 

  1. Houten mikadospel

Met meerdere kinderen is het handig als ze samen kunnen spelen, waarvoor dit houten mikadospel zeer geschikt is. Ter plekke is het een mooie zoethouder, maar ook thuis kunnen ze er nog urenlang plezier aan beleven. En wanneer de kinderen plezier hebben, hebben de ouders dat ook, toch? Houd de kinderen van je relaties en klanten dus te vriend!

 

Kinderen zijn dus uitermate geschikt om je goede reputatie een boost te geven. Vergeet ze dan ook vooral niet wanneer je op de een of andere manier met ze te maken hebt!