• 6 december 2017
  • leestijd 4 min.

5 verrassende producten met full colour bedrukking

Wanneer je een full colour logo hebt, is het wel eens lastig om relatiegeschenken te vinden waarbij full colour bedrukking mogelijk is. Op pennen en katoenen tassen kan het meestal wel, maar veel mensen denken onterecht dat het daarna ophoudt. Daarom geven we vandaag vijf voorbeelden van relatiegeschenken die full colour bedrukt kunnen worden.

Powerbank op zonne-energie 

Een powerbank is een handige, draagbare accu die je via een USB-poort op kunt laden. Omdat smartphones door de steeds grotere schermen en het intensieve gebruik snel leeg raken is een powerbank bijna een onmisbaar item geworden. Het mooie aan deze powerbank is dat hij erg duurzaam is doordat hij werkt op zonne-energie. De powerbank heeft een mooie, strakke uitstraling en is aan de achterzijde full colour te bedrukken. Zo komt je logo en/of tekst extra mooi uit. Dat maakt gegarandeerd indruk op je klanten en relaties!

 

Vogelhuisje

Dit opvouwbare vogelhuisje is ideaal als relatiegeschenk wanneer je een promotiemiddel zoekt voor bijvoorbeeld een mailing per post. De kartonnen mezenhuisjes zijn lichtgewicht en worden bedrukt in je eigen ontwerp. En het vogelhuisje kan dus full colour worden bedrukt, waardoor er geen restricties aan het ontwerpen zitten. De vogelhuisjes worden afgewerkt met een waterafstotende laag, waardoor het niet uitmaakt dat de huisjes van karton zijn.

 

Shopper

Een eco shopper komt echt altijd van pas. Het blijft dan ook een praktisch relatiegeschenk of handige giveaway voor op een beurs of evenement. Laat hem full colour bedrukken met een mooie afbeelding of ontwerp en je bedrijf staat gegarandeerd positief in de spotlights! De shopper is gemaakt van lichtgewicht non-woven materiaal en kan heel vaak hergebruikt worden. Een duurzame keuze dus!

 

Klok van gerecycled PET

Onmisbaar in elk kantoor: de klok. Deze variant is gemaakt van gerecycled plastic, dus een duurzaam alternatief voor de plastic klokken. De klok is full colour te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke foto van je bedrijf of organisatie en maak je relaties blij met zo'n praktisch geschenk!

 

Appelkist

Appels met logo bestellen is één, maar ze mooi presenteren is twee. Dat is gelukkig heel goed mogelijk met deze mooie houten appelkist. Je kunt een eigen ontwerp aanleveren die dan full colour op het kistje wordt bedrukt. Je kunt het natuurlijk ook gewoon bij een logo houden die er dan uitspringt. Hoe je het ook wilt, opvallen doet het in ieder geval wel!

 

 

 

Je hebt nu vast genoeg inspiratie opgedaan voor full colour bedrukte relatiegeschenken. De mogelijkheden bij Greengiving zijn eindeloos, dat zien we ook nu weer!