• 6 augustus 2018
  • leestijd 3 min.

Alles over digitale drukproeven

Heb je een bestelling geplaatst? Wat leuk! Wij verwerken de order en gaan dan hard aan het werk om jouw gewenste bedrukking zo goed mogelijk te plaatsen op het gekozen artikel. Vervolgens sturen we je een gratis digitale drukproef. Benieuwd wat het is en welk voordeel het heeft? Lees dan snel verder.

Wat is een digitale drukproef?

Het is belangrijk dat je weet hoe je relatiegeschenken eruit komen te zien. Daarom sturen wij je altijd een digitale drukproef toe nadat je je gewenste bedrukking hebt geüpload. (Vragen over het aanleveren van je drukbestanden? Hier staat alle informatie die je nodig hebt.) De drukproef geeft de grootte en drukpositie van je aangeleverde artwork weer. Dit digitale drukvoorbeeld ontvang je altijd binnen 24 uur per mail. Vervolgens kun je ‘m beoordelen: is de positie goed? Komen de kleuren overeen met wat je in gedachten had? Als je je tekst of logo nog iets wilt aanpassen, kan dat ook. Je stuurt een mailtje of belt even met de feedback en we passen alles net zo lang aan tot jij 100% tevreden bent! De eerste twee aanpassingen zijn gratis, daarna vragen wij een kleine vergoeding. Maar zover komt het vaak helemaal niet en we starten zo snel mogelijk met het drukproces van je relatiegeschenken. Wanneer je snel reageert op de drukproeven, heb je de artikelen binnen no time in huis!

 

Wat is het voordeel van een digitaal drukvoorbeeld?

Door het werken met digitale drukproeven proberen wij te voorkomen dat je bedrukte artikelen ontvangt waar je niet tevreden over bent. Wij hechten namelijk waarde aan blije en tevreden klanten! Nadat je akkoord hebt gegeven op de drukproef, zullen we de bestelde duurzame producten bedrukken. Keur je de drukproef goed, dan ben je drukproof, is onze slogan!

 

Het een en ander rondom drukproeven is je vast een stuk duidelijker geworden. Natuurlijk kan het zijn dat je nog altijd een vraag hebt over digitale drukproeven bij Greengiving. Dan helpen we je graag! Bel naar 0342-745 770 of stuur info@greengiving.nl een mailtje om alle informatie te krijgen die je nodig hebt.