• 17 mei 2022
  • leestijd 3 min.

Duurzame canvas tassen voor VanMoof's ‘rider community’

In onze webshop vind je meer dan 1200 duurzame geschenken die bedrukt kunnen worden. Maar, waarvoor worden ze eigenlijk ingezet? Dat kunnen we natuurlijk het beste aan onze klanten vragen. Vandaag het verhaal van het wereldwijd bekende e-bikemerk VanMoof.

VanMoof is in 2009 opgericht door Taco en Ties Carlier, twee Nederlandse broers die de perfecte stadsfiets wilden ontwerpen. Inmiddels is VanMoof wereldwijd bekend vanwege de stijlvolle, high-tech e-bikes die al meerdere malen (design)awards hebben gewonnen. Het doel met de fietsen? Mensen helpen om sneller, slimmer en stijlvoller van A naar B te komen in de stad. De fietsen zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. En dat is natuurlijk iets wat wij vanuit duurzaamheidsoogpunt van harte toejuichen. 

 

In de afgelopen jaren is VanMoof een van onze vaste klanten geworden, waarbij ze elke keer zwarte canvas tassen bestellen. Zoals gezegd zijn we natuurlijk benieuwd hoe en waar de tassen ingezet worden. Daarom hebben we Heidi, een van de Marketing Specialisten bij VanMoof, wat vragen gesteld.

 

Waar gebruiken jullie de tassen voor? 

“De tassen zijn vooral voor de fietsers in onze community, zowel nieuwe als vaste klanten. We geven de tassen weg als klanten bijvoorbeeld accessoires of onderdelen kopen, of we gebruiken ze als goodiebags bij evenementen.”


Waarom kiezen jullie voor duurzame tassen? 

“Als je milieubewust wilt werken, moet je kijken naar waar je echt iets kunt winnen. Omdat wij zoveel tassen gebruiken voor onze fietsers community, vonden we het belangrijk om naar duurzame opties te kijken."  

 

Wat doen jullie nog meer rondom duurzaamheid? 

“Onze missie is ‘to get the next billion on bikes‘. Door het fietsen in de stad makkelijker, sneller en stijlvoller te maken, willen we wereldwijd mensen stimuleren om hun auto te laten staan. We verlagen de drempel om dagelijks de fiets te gebruiken door onze fietsen uit te rusten met de beste technologie. Op deze manier willen we de stedelijke mobiliteit verbeteren en bijdragen aan ‘groene’ steden."  

 

Waarom hebben jullie voor Greengiving gekozen? 

“Een van onze collega's uit het productieteam gaf Greengiving als tip aan ons door. We waren op zoek naar een tas met ronde hoeken en vonden deze in het grote en mooie assortiment van Greengiving. We zijn erg blij met de kwaliteit van de tassen en de service van Greengiving. Laura reageert altijd heel snel en de communicatie is super." 

 

Met deze feedback zijn wij natuurlijk ontzettend blij. We vinden het gaaf dat onze duurzame tassen op deze manier bijdragen aan de missie van VanMoof!