• 16 oktober 2023
  • leestijd 4 min.

Duurzame geschenken voor Sinterklaas

Sinterklaas is een feest wat al eeuwenlang wordt gevierd in Nederland en België. Een feest dat betekent staat om gezelligheid, surprises, gedichten, cadeautjes en natuurlijk héél veel lekkernijen. Het ideale moment dus om uw medewerkers, klanten of relaties te verrassen met een heerlijk geschenk. Sinterklaas is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met chocolade (en pepernoten). Het zal u dan ook niet verbazen dat de chocoladeletters nog steeds de favoriet zijn van mensen. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk als het gaat om sinterklaasgeschenken. In deze blog daarom een aantal tips waarmee u uw medewerkers, klanten of relaties absoluut verrast.


Fairtrade chocoladeletters van Tony's Chocolonely

Naast het standaard assortiment heeft Tony's Chocolonely ook een speciaal Sinterklaas assortiment met (h)eerlijke melkchocolade in de letters A t/m Z. Wilt u liever een andere smaak? Ga dan voor de Tony's Chocolonely Sintreep S. Een heerlijke fairtrade reep met keuze uit 10 overheerlijke smaken. De repen zijn extra leuk door de full colour bedrukte wikkel, die om deze (h)eerlijke repen gevouwen is.     Tony's Sinterklaasboek

    Nieuw in het assortiment van Tony's Chocolonely: het grote Tony's Chocolonely sinterklaasboek.

    In dit boek zitten maar liefst 15 Tiny Tony's in 7 verschillende smaken. Bovendien kunnen de

    ontvangers zich vermaken met de spelletjes aan de binnenkant. Om het boek komt een wikkel

    waarop u uw eigen Sinterklaasontwerp kunt laten bedrukken. Een superleuk Sinterklaasgeschenk!

 


 

Hands Off chocoladeletters

Wilt u een bijzondere chocoladeletter uitdelen met Sinterklaas? Kies dan voor de versie van Hands Off My Chocolate! Een organisatie die impact wilt maken met eerlijke chocolade. Zo steunen zij de Cocoa Horizons Foundation. Een impactvol programma, dat zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van het boerenleven in Ghana en Ivoorkust en ontbossing tegengaat. De Sintletter is gemaakt van heerlijke Belgische chocolade en bevat allemaal kleine rondjes. Daarnaast is de letter vegan en is de verpakking volledig recyclebaar. U kunt de repen personaliseren met een full colour Sinterklaaswikkel. 

 

 


Wie zoet is krijgt lekkers

Ook leuk om te geven is deze gevouwen kaart met aan de binnenkant iets lekkers, namelijk een Tiny Tony. Een heerlijk fairtrade mini chocolaatje. Net even wat extra's voor uw medewerkers, relaties of klanten. De kaart heeft een vierkant formaat en kunt u volledig full colour laten bedrukken met een mooi Sinterklaas ontwerp. Een superleuk, lekker en origineel Sinterklaasgeschenk!

 

 


Een boodschap van Sinterklaas op groeipapier

Bij Sinterklaas denkt u natuurlijk gelijk aan chocolade en pepernoten, maar er is zoveel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een groeipapier kaartje met een mooi Sinterklaas ontwerp. Een super originele manier om uw medewerkers, klanten of relaties te bedanken en tegelijkertijd een bloemetje te geven. Daarnaast is een kaartje van groeipapier bijvoorbeeld ook heel leuk als uitnodiging voor het Sinterklaasfeest of om een leuk bedrijfsgebonden Sinterklaasgedichtje op te laten drukken! Geeft u toch liever chocolade? Dan kunt u ook kiezen voor een Tony reep met groeipapierwikkel.U bent vast al een leuk idee tegengekomen, en als dat niet zo is en u wilt graag dat we even meedenken over de verschillende opties, laat het ons dan weten. Samen zorgen we voor een origineel geschenk voor 5 december! Bent u op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk ons volledige assortiment Sinterklaasgeschenken!