• 18 juli 2022
  • leestijd 2 min.

Greengiving genomineerd voor 'Online leverancier van het jaar 2022'

De vakjury van PromZ heeft Greengiving genomineerd voor de vakprijs 'Online leverancier van het jaar 2022'. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Het zou helemaal tof zijn als we de prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarom: stem je mee?

Deze prijs geldt binnen de branche van promotionele producten en relatiegeschenken als een belangrijke vakprijs en wordt al sinds 2003 uitgereikt. De genomineerde bedrijven worden door de vakjury beoordeeld op een 8-tal criteria, waaronder de aandacht voor MVO en de mate van vernieuwing en creativiteit.

 

Stem op Greengiving

Naast de beoordeling door de vakjury tellen ook publieksstemmen mee. Daarom doen we graag een beroep op jullie stem. Gun je ons deze mooie prijs? Stem dan mee via onderstaande link!

 

 

Update: De uitslag is inmiddels bekend
We feliciteren de winnaars Oxious, Xindao, Interimage, Maxilia, Robitex en Be Global!

Helaas viel Greengiving net buiten de prijzen, maar we hebben ons in 2023 wel gekwalificeerd voor een

Ecovadis Platinum certifciaat!

 

 

Initiatiefnemer van de prijs is PromZ, een platform voor actiemarketing en promotionele producten en diensten. De vakprijs wordt ook ondersteund door PPP, de branchevereniging voor distributeurs en leveranciers van promotionele producten, relatie- en kerstgeschenken. De winnaar van de prijs wordt bekendgemaakt tijdens de Leveranciersdagen op 7 september.