• 21 november 2019
  • leestijd 3 min.

Greengiving wint de eerste prijs bij de .eu Web Awards!

Greengiving.nl bestaat al 10 jaar, maar na een poosje merkten we dat de interesse in duurzame relatiegeschenken breder in Europa aanwezig was. En zo werd - naast Greengiving.nl, Greengiving.de en Greengiving.be - ook Greengiving.eu geboren. Voor de zesde editie van de .eu Web Awards was Greengiving.eu genomineerd als beste website in de categorie ‘Better World’. En we hebben gewonnen!

De finalisten van de .eu Web Awards

De .eu Web Awards is een online wedstrijd, ontworpen om de beste websites met een .eu extensie in de kijker te zetten. Er zijn vijf categorieën: Leaders, Rising stars, Laurels, House of .eu en Better World. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete website. Vervolgens beoordeelt de jury de websites op de inhoud, structuur, navigatie, design, beeldmateriaal en toegankelijkheid. Per categorie zijn er drie finalisten. Deze 15 finalisten worden vervolgens uitgenodigd op het gala van de .eu Web Awards in Brussel, waar de vijf winnaars – één per categorie – bekendgemaakt worden.

 

Van 24 april tot 1 augustus 2019 was het mogelijk om op de websites te stemmen. En ja hoor, dankzij de stemmen van velen van jullie kregen we op 3 september te horen dat Greengiving bij de top 3 van de categorie ‘Better World’ hoort!

 

.eu Web Awards gala

Woensdag 20 november was het zo ver. Onze collega’s Job en Jojanneke zijn naar Brussel afgereisd voor de .eu Web Awards Gala. Greengiving.eu is geëindigd op de 1e plaats! En daar zijn we trots op! Waar we ook blij van worden is dat wij twee maanden lang een reclamecampagne op het vliegveld van Brussel krijgen én er een professionele bedrijfsvideo wordt gemaakt! Wordt vervolgd dus... Blijf op de hoogte via Greengiving.nl, Greengiving.de, Greengiving.be of natuurlijk Greengiving.eu

 

Bekijk hieronder een impressie van het gala en bekijk hier de video!