• 8 maart 2019
  • leestijd 3 min.

Greengiving is MVO gecertificeerd!

28 februari 2019 was het zover: Greengiving werd MVO gecertificeerd. Dit betekent dat Greengiving zich nu een maatschappelijk verantwoorde onderneming mag noemen! Dat betekent heel veel voor ons, omdat we altijd al uit willen stralen goed om te gaan met onze medemens en het milieu. Zo’n MVO keurmerk komt alleen niet uit de lucht vallen…

Om MVO gecertificeerd te worden, is er namelijk een hele eisenlijst waar je aan moet voldoen. Deze lijst is verdeeld in vier delen voor People, Planet en Profit en verder zijn er nog algemene eisen. Voor iedere vraag is een aantal punten te behalen, dus dan is het zaak om aan zoveel mogelijk punten te voldoen. Je moet overal voor bewijs zorgen, wat niet altijd even makkelijk is, maar het is ons gelukt. We hebben een prachtige score binnengehaald!

 

Dit keurmerk is weer een stapje in de goede richting wat betreft de duurzaamheid van Greengiving. Zo kunnen we laten zien dat we niet alleen bewustzijn rondom mens en milieu willen uitstralen, maar dat we het ook daadwerkelijk zijn! Onze producten zijn getoetst aan onze Groene Grondwet en we werken in een energieneutraal kantoor waar 107 zonnepanelen op liggen. Dit en nog veel meer concrete afspraken waar we ons aan houden kun je allemaal terugvinden op de ‘over ons’ pagina.