• 24 september 2018
  • leestijd 3 min.

Klantcase: Q management en oer-Hollandse goodies

Elke dag worden er talloze klanten en relaties verrast met een relatiegeschenk van Greengiving. Soms sturen bedrijven dan wel eens een leuke mail waarin ze vertellen wat voor succes hun geschenken waren. Zo ontvingen wij ook een mooie mail met foto van Q management. Benieuwd waar ze mee scoorden?

Q management is een ambitieus bedrijf dat organisaties het beste uit zichzelf wil laten halen. En dat niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Vooral in Oman zijn ze heel actief om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen met trainingen en workshops. Na zo’n Inspiration Session krijgen de deelnemers een leuke goodiebag mee. Q management: “Het grappige is dat juist die eco-look met ons felgroene logo een bijzonder chique uitstraling geeft. We stoppen hier dus bijvoorbeeld onze reader in, notitieblokken, stickers, stroopwafels (uiteraard!), stressballen en allerlei goodies gerelateerd aan de specifieke training. Om de "signature clumps", kleine Delftsblauwe klompjes, dan maar niet te vergeten... Het is een gegarandeerd succes!”

 

De Omaanse relaties van Q management gaan dus met een positieve indruk weer naar huis. Omdat de tassen en goodies bedrukt zijn, is de training voorlopig nog niet uit hun geheugen verdwenen! Wij wensen Q management veel succes met alle training en begeleiding die ze geven om bedrijven in Oman te laten floreren. We hopen dat de milieuvriendelijke geschenken van Greengiving net zo’n succes blijven als ze nu zijn!