• 20 november 2023
  • leestijd 4 min.

Stijlvolle thermosflessen bedrukken om heel de winter mee te dragen

Wilt u uw collega’s, partners of zakenrelaties heel de winter blij maken met warme (of koude!) dranken? Doe dat dan met uw merk op een handige, mooie en duurzame thermosfles. Thermosflessen zijn onmisbaar onderweg, kunnen makkelijk meegenomen worden in elke tas en bieden de mogelijkheid om je favoriete dranken langdurig buitenshuis mee te nemen. Een dagelijkse must deze winter.

Diverse soorten bedrukte thermosflessen

Wij hebben een uitgebreid assortiment thermosflessen, waarbij er een groot deel bedrukt of zelfs gegraveerd kunnen worden. De RVS flessen met dubbele wand zorgen er stuk voor stuk voor dat er geen dure koffies meer onderweg gekocht hoeven worden om te kunnen genieten van een opwarmende drank. U heeft de keuze uit diverse kleuren, afmetingen, designs en materialen. Ga voor een duurzame uitstraling met een bamboe thermosfles of ga voor een elegant design met RVS. Natuurlijk mag de Dopper thermosfles ook niet missen in deze categorie. Deze herkenbare en kleurrijke flessen blijven toch een favoriet onder de bedrukte thermosflessen.
 

En zou u de ontvangers de mogelijkheid willen bieden om onderweg verse thee te kunnen drinken? Dan hebben we ook thermosflessen met een geïnstalleerde theefilter. Handig!

 

Ga wegwerpbekertjes uit de weg

Met een persoonlijk cadeautje komt u heel ver. Iemand blij maken met iets wat ze dagelijks gebruiken is dan ook altijd een goede zet. Daarnaast is het fijn om te weten dat u tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt. Dankzij het dagelijks gebruik van herbruikbare, duurzame en langdurig meegaande thermosflessen worden er aanzienlijk minder drankjes in wegwerpbekers en plastic flesjes aangeschaft, en dus ook weer weggegooid. Zo maakt u uw bedrijf, of die van een ander, écht een stukje groener! Daarnaast behouden thermosflessen de temperatuur van de dranken aanzienlijk langer, waardoor er minder drankjes door de gootsteen gespoeld worden als ze vergeten en weer afgekoeld zijn.

 

Laat uw bedrijf zien!

Wilt u stijlvolle thermosflessen laten bedrukken of graveren? Dan kunt u bij Greengiving kiezen uit diverse designs. Uw merk, bedrijf of onderneming moet natuurlijk wel geassocieerd worden met elegante producten van een goede kwaliteit. Daar zorgen wij voor. Onze thermosflessen kunnen al met een oplage van 6 stuks worden besteld, zo blijft het geven van relatiegeschenken en kerstcadeautjes leuk, ook voor kleine bedrijven.

 

Geef deze winter bedrukte thermosflessen cadeau!

Bij Greengiving vind u duurzame, praktische, waardevolle en persoonlijke cadeaus om weg te geven in uw zakelijke omgeving. Bestel deze thermosflessen eenvoudig online en geef iets weg wat elke dag een toegevoegde waarde zal zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen aan de hand van uw persoonlijke wensen, dan kunnen wij u meer informatie geven over de details. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons assortiment, de levertijd of de mogelijkheden.