• 20 maart 2018
  • leestijd 3 min.

Gespot: trouwkaarten van groeipapier

Op zoek naar een originele trouwkaart, maar je hebt nog geen idee wat? Wat dacht je van een trouwkaart op groeipapier? In dit speciale papier zitten bloemzaadjes verwerkt. Deze ontkiemen wanneer de kaart onder de grond wordt gestopt. Zo heb je een bloeiend overblijfsel van jullie kaart!

Hiermee wordt voorkomen wat de meeste (trouw)kaarten gebeurt: ze worden gelezen en daarna weggegooid of achteloos in een laatje gestopt. Niemand die er vervolgens meer naar omkijkt. Groeipapier is dan een duurzame en ontzettend leuke manier om ervoor te zorgen dat alles uit de kaart kan worden gehaald. Letterlijk!

 

Onze collega Marian gaf gelijk het goede voorbeeld. Ze hoopt binnenkort te gaan trouwen en kwam met een prachtige trouwkaart van groeipapier op de proppen (zie foto). De ontvangers waren blij verrast, mede omdat het nog een vrij onbekend fenomeen is. Ze zullen je kaart zich gegarandeerd langer heugen dan iedere andere kaart! Bovendien kun je je zo van je duurzame kant laten zien.

 

Greengiving heeft groeipapier kaarten in allerlei formaten in het assortiment, maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden. Geef je wensen vooral aan! Je kunt ervoor kiezen om een bijbehorende envelop van groeipapier te versturen, maar je kunt ook een gewone envelop gebruiken. Je kunt kiezen uit verschillende zaadsoorten. Wil je weten wanneer je het beste voor welke zaadsoort kunt kiezen? Bekijk dan onze zaaikalender.

 

Maar niet alleen voor een trouwerij, voor alle speciale gelegenheden waarvoor je kaarten verstuurt, is groeipapier een origineel idee. Of het nu een geboortekaartje, verhuiskaart of kerstkaart is, groeipapier maakt het feest compleet!