• 7 april 2020
  • leestijd 3 min.

4 opstekers voor personeel en relaties in coronatijd

Werken jij en je medewerkers en relaties ook zoveel mogelijk thuis? Dat is voor niemand makkelijk, waardoor een offline stimulans erg gewaardeerd zal worden. Een presentje in de brievenbus is dan een grote verrassing. Dit hoeft geen groot en duur pakket te zijn, want we hebben vier brievenbusgeschenken geselecteerd die een vrolijke, duurzame opsteker vormen in tijden van onzekerheid.

Opsteker 1: Zaadzakje in envelop

De zon schijnt, en het is lente! Tijd om de tuin op te vrolijken met bloemen naar uw keuze. Deze zaadzakjes worden standaard verpakt in een envelop, en zijn dus uiterst geschikt voor een mailing. Een full colour opdruk van het zakje behoort zeker tot de mogelijkheden.

 

Opsteker 2: Thuiswerk pakket

Wil je als werkgever net even wat extra's doen? Verstuur dan dit originele thuiswerkpakketje via de post. Past precies door de brievenbus! In het doosje zitten een heerlijke fairtrade Tony's Chocolonely reep, een kartonnen pen, een A6 notitieboekje, 4 Tiny Tony chocolaatjes en een kaartje van groeipapier.

 

Opsteker 3: Groeipapier kaart met envelop

Wil je je klanten en relaties laten weten dat je aan hen denkt? Dit kan op een originele en opvallende manier door deze kaart én envelop van groeipapier te versturen. Wanneer ze in grond worden gestopt, begint je boodschap te bloeien.

 

Opsteker 4: Tony’s Chocolonely met eigen wikkel

Een heerlijke fairtrade chocoladereep om van te genieten tijdens het thuiswerken. Ze zijn ontzettend populair én perfect als weggever. Het leuke is dat je er een full colour bedrukte wikkel met je eigen ontwerp omheen kunt doen. Een mooie manier om je boodschap over te brengen!

 

En, ben je al geïnspireerd geraakt door een van deze geschenken? Dit is niet nog niet alles, want we hebben een pagina vol brievenbuscadeautjes. Wil je graag dat we je compleet ontzorgen door de verzending voor onze rekening te nemen? Dat is geen probleem, neem hiervoor gerust contact op met de productspecialist.