• 30 juli 2018
  • leestijd 4 min.

4 tips voor een onvergetelijk feest, jubileum of open dag

Zijn jullie 25 jaar getrouwd, bestaat je bedrijf 50 jaar of houden jullie een open dag? Er zijn talloze redenen om een feestje te vieren. Wij deden dit pas ook, met als reden dat we verhuisd waren naar een nieuw pand (klik hier voor een leuk verslag). Hierdoor hebben we ervaring opgedaan over wat wel en niet werkt op een feest. Daarom geven we in deze blog een aantal tips om jullie bedrijfsfeest of jubileum onvergetelijk te maken!

  1. Zorg voor een originele uitnodiging

Laten we bij het begin beginnen: elk feest begint met een uitnodiging. Nu wil je natuurlijk geen standaard uitnodiging, maar iets wat opvalt. Dan kunnen we je vertellen dat een uitnodiging op groeipapier een uitstekend idee is! Groeipapierkaarten zijn namelijk duurzaam en enorm origineel. Wanneer het feest voorbij is, kan de kaart in de grond worden gestopt en komen er vrolijke bloemen uit. Een toffer aandenken kan haast niet!

 

  1. Personaliseer je eten en drinken

Zonder eten en drinken is je feest niet compleet. Zorg dus vooral voor goede catering. Hoe leuk is het wanneer je mensen te drinken aan kan bieden in een herbruikbare koffiebeker met eigen logo of tekst? Je kunt ook gepersonaliseerde chocolaatjes aanbieden in de vorm van chocololly’s of Tony’s Chocolonely reepjes met een eigen fullcolour wikkel. Tijd voor een gezond tussendoortje misschien… wat dacht je van appels met bedrukking? De mogelijkheden zijn eindeloos. Al deze bedrukte producten komen erg leuk en professioneel over en bovendien maak je zo ook nog reclame!

 

  1. Zet mensen in het zonnetje

Een jubileum of bedrijfsfeest is het resultaat van vele jaren van inzet, hard werken en geven en nemen. De mensen die hier voor verantwoordelijk zijn - en van onmisbare steun zijn geweest - mogen op deze gelegenheid niet vergeten worden! Zet ze daarom in het zonnetje met een leuk presentje. Een heerlijke fles wijn in een jute wijntas of een gave powerbank op zonne-energie met bedrukking zal ze nog lang herinneren aan dit feest.

 

  1. Geef een feestelijke goodiebag mee

Aan het eind van je jubileum of open dag moet je natuurlijk een goede indruk achterlaten bij de feestgangers. Geef je bezoekers daarom een leuke goodiebag mee naar huis met daarin wat handige gadgets die hen blijven herinneren aan het feest. Met deze goodiebags sluit je het feest af in stijl! Doe er wat leuke en handige artikelen in als een eco pen, een zakje met zaadjes van zomerbloemen en een notitieboekje. Wanneer je deze bedrukt, blijf je in beeld en kijken je bezoekers al uit naar je volgende jubileum!