• 27 augustus 2018
  • leestijd 2 min.

We zijn officieel een P.E.T. FREE bedrijf!

Dopper kwam weer eens met een geniaal initiatief waar wij maar al te graag in meegaan: die van het P.E.T. FREE bedrijf. Dit betekent dat er in het hele bedrijf geen enkel wegwerpflesje of -beker te bekennen is. Dat deden we natuurlijk allang, maar nu is het echt officieel gemaakt met een certificaat. En daar zijn we best een beetje trots op!

Bij ons op kantoor drinken we water uit Doppers en koffie uit mokken en glazen die niet na een keer weggegooid hoeven worden en de rest van hun leven een oceaan vervuilen. Deze duurzame houding zou door elk bedrijf als standaard genomen moeten worden, en daarom is Dopper dit P.E.T. FREE initiatief begonnen. Inmiddels doen al talloze bedrijven mee, maar het uiteindelijke doel is natuurlijk dat ieder bedrijf single-use plastic verbant. Er kunnen enorm veel tonnen plastic (en oceanen) mee worden bespaard, terwijl de overstap voor ons peanuts is. Gewoon aanmelden dus!

 

Op de website staat verder precies hoe je ook een P.E.T. FREE bedrijf kunt worden. Laten we met Dopper zeggen: join the movement!