Relatiegeschenken voor de lente

Het voorjaar maakt mensen blij, daar is geen twijfel over mogelijk. Groene knoppen aan de bomen, een warm lentezonnetje en bloeiende narcissen langs de kant van de weg. Vogels die fluiten en dagen die steeds langer worden. Naast dat het in de natuur een prachtige tijd is, is het ook een ideaal moment om uw zakelijke relaties of medewerkers iets van deze lentekriebels mee te geven. Speel in op het voorjaar met deze groene lentegeschenken!

Filteren

Zaadzakjes 65 x 95 mm

 • Vanaf 500 stuks

Vanaf 8 november

Vanaf

0,19

Meest verkocht

Groeipapier A6 | 120 gr./m2

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,35

Bloemen in Terracotta potje

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 2 november

Vanaf

0,73

Kartonnen vogelhuisjes FC

 • Vanaf 500 stuks

Vanaf 9 november

Vanaf

0,76

Groeipapier A4 | 120 gr./m2

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,79

Nieuw

Zaadzakjes 82 x 110 mm standaard

 • Vanaf 25 stuks

Vanaf 26 oktober

Vanaf

0,81

Zaadzakjes geschenk

 • Vanaf 25 stuks

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,01

Appel met logo

 • Vanaf 70 stuks
 • Beschikbaar in 3 kleuren

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,75

Nieuw

Brievenbus groeiset

Vanaf 15 november

Vanaf

2,15

Houten vogelhuisje

 • Vanaf 25 stuks

Vanaf 29 oktober

Vanaf

2,51

Nieuw

Exclusief pakket

 • Vanaf 25 stuks

Vanaf 2 november

Vanaf

25,05

Bloeiende en groene relatiegeschenken

De lente is het seizoen van groei en bloei. Bloemen, planten en bomen komen weer tot leven na de donkere wintermaanden. Een prachtig gezicht, zeker in combinatie met het prille lentezonnetje. Ideale geschenken voor het voorjaar zijn dan ook zaadzakjes, groeipapier en kweeksets. Uw relaties kunnen prachtige bloemen, kruiden of groenten laten groeien, afhankelijke van welke zaadsoort u kiest. Ook bloempotjes zijn een tof relatiegeschenk! De lente is ook een perfect seizoen om bedrukte vogelhuisjes op te hangen. In onze collectie vindt u verschillende vogelhuisjes van hout of karton. Zeer geschikt om als groen relatiegeschenk cadeau te doen!

 

Voorjaarsgeschenken als mailing

Het bijzondere is dat veel van deze lentegeschenken als mailing kunnen worden verstuurd. Brievenbuscadeautjes hebben een groot verrassingselement en zorgen gegarandeerd voor positieve reacties. U kunt uiteraard zelf de verzending regelen, maar dat kunnen wij ook voor u regelen. Op deze manier kan u gerust zijn dat alles tot in de puntjes is geregeld!

 

Lente relatiegeschenken met bedrukking

Alle duurzame geschenken in deze categorie kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. Voor groeipapier en zaadzakjes kunt u zelfs een volledig eigen ontwerp aanleveren. Op deze manier is uw boodschap écht persoonlijk en kunt u het ontwerp afstemmen op uw huisstijl. Voor de bedrukking zijn steeds verschillende opties mogelijk. Deze staan vermeld in het rechtermenu op de productpagina.

 

Geschenken voor de lente bestellen

Al onze voorjaarsgeschenken zijn eenvoudig te bestellen via de website. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. We sturen u ook steeds een gratis drukproef, zodat u kunt zien hoe het geschenk met bedrukking eruit komt te zien. Pas na uw akkoord op de drukproef zetten we de bestelling in gang.

 

Heeft u nog vragen over Lentegeschenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!