Relatiegeschenken snel geleverd

Heeft u snel een bedrukt relatiegeschenk nodig voor een evenement of reclame-actie? Met de producten op deze pagina kunnen we u in slechts enkele dagen uit de brand helpen. De geschenken kunnen binnen een paar werkdagen geleverd worden, met logo en al. Snel uitkiezen maar!

Filteren

Groeipapier A4 | 80 gr./m2

mailing mogelijk | full colour bedrukt

Vanaf 2 december

Vanaf

0,60

Groeipapier A6 | 80 gr./m2

meest verkocht | 148 x 105 mm

Vanaf 2 december

Vanaf

0,27

FSC potlood | Fullcolour

Biologisch FSC | Milieuvriendelijk

Vanaf 1 december

Vanaf

0,31

Nieuw

Full-colour kartonnen pen

Milieuvriendelijk

Vanaf 1 december

Vanaf

0,37

Groeipapier A5 | 80 gr./m2

groeiend geschenk | v.a. 100 stuks

Vanaf 2 december

Vanaf

0,38

Fotomok fullcolour

te bedrukken

Vanaf 3 december

Vanaf

2,71

 

Last-minute relatiegeschenk

Het stond al een tijdje op uw to-do lijstje, maar ineens is de dag van het evenement wel erg dichtbij gekomen. Dat betekent snel schakelen. Gelukkig kan Greengiving u daarbij helpen. Niet alleen kunnen we alle relatiegeschenken op deze pagina razendsnel leveren, ze kunnen ook nog eens worden bedrukt met uw tekst of logo. Zo heeft u in korte tijd een opvallende verrassing in handen. En niemand die merkt dat het allemaal last-minute was. 

 

Relatiegeschenk snelle levering

Een relatiegeschenk dat we altijd snel kunnen leveren, is groeipapier. We bedrukken het met uw gewenste opdruk en binnen een handomdraai heeft u een opvallende weggever. Ook de fotomokken die full colour bedrukt kunnen worden, kunt u binnen enkele dagen in huis hebben. Of wat dacht u van de potloden van FSC hout? Met uw full colour logo erop bedrukt is dit een echte eyecatcher. 

 

Snel relatiegeschenk bestellen

U kunt eenvoudig online de bestelling plaatsen. Eerst een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk. U kunt mailen of bellen naar onze verkoopspecialist, die geeft u graag de actuele levertijd. We doen er vervolgens alles aan om uw bestelling zo snel en netjes mogelijk af te werken.