Bekers van bamboe

Koffiebekers voor op kantoor of onderweg kunnen best wat duurzamer, vinden wij. Neem daarom afscheid van de plastic bekers en ga voor herbruikbare bekers van bamboe. Bamboe is een natuurlijk product en dat blijf je zien in het eindproduct, het heeft een heel natuurlijke uitstraling. Daarnaast is bamboe erg sterk en volledig biologisch afbreekbaar. Door een beker met bamboe te bedrukken met uw logo creëert u een heel eigen(tijds) relatiegeschenk waarmee u uw relaties op een duurzame manier kunt onderhouden en versterken. Dat drinkt goed, zo’n duurzame koffiebeker!

Filteren

Reisbeker | Bamboe

inhoud 400 ml | duurzame keuze

Vanaf 3 augustus

Vanaf

5,81

Drinkfles | Bamboe

dop van bamboe | inhoud 420 ml

Vanaf 3 augustus

Vanaf

7,59

Thermosfles | Bamboe

incl. thee compartiment

Vanaf 4 augustus

Vanaf

7,71

Dubbelwandige koffiebeker

v.a. 50 stuks | bamboe

Tijdelijk niet beschikbaar

Vanaf

7,91

Bamboe reisbeker

v.a. 100 stuks | 270 ml

Vanaf 6 augustus

Vanaf

7,92

Retulp thermosfles 250 ml

Vanaf 6 augustus

Vanaf

9,53

Bamboe thermosfles met theefilter

RVS dop | 420 ml

Vanaf 6 augustus

Vanaf

10,96

Bamboe thermosbekers en bamboe mokken

In ons uitgebreide assortiment vind u bekers van bamboe die geschikt zijn voor warme en koude dranken. Bijvoorbeeld onze mokken van bamboe, die ideaal zijn voor thuis of op kantoor. Wilt u uw warme drank warm houden of uw koude drank koud? Ga dan voor een bamboe thermosbeker. Een thermosbeker is ook ideaal voor onderweg naar uw werk of voor een dagje uit. 

 

Koffiebeker to go van bamboe

Drinkt u ook uw koffie of thee onderweg? Voor in de auto of in de trein: onze bekers to go zijn ideaal! Deze bekers to go zijn gemaakt van bamboe, wat heel duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal is. Bamboe groeit namelijk snel en kan dus vaak geoogst worden, zonder dat het belastend is voor het milieu. De bamboe koffiebekers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor er altijd wel een bij uw huisstijl past. Wij bedrukken de bamboe bekers graag met uw logo, waardoor u niet alleen bij uw relaties, maar ook bij medereizigers in het vizier bent. Ideale reclame dus! 

 

Bamboe bekers bestellen

Bestel uw bamboe beker vandaag nog via de website of vraag eerst een offerte aan. Wanneer u uw logo aanlevert, maken wij altijd eerst een gratis digitale drukproef, zodat u precies ziet hoe uw bedrukking gaat worden. Pas wanneer u akkoord heeft gegeven, starten wij met het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over bamboe bekers? Dat kan natuurlijk, neem dan contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.