Bamboe kantoorartikelen

Hecht uw bedrijf waarde aan duurzaamheid en mag iedereen dat weten? Dan zijn onze ecologische kantoorartikelen van bamboe dé ideale promotieartikelen. Een bamboe notitieboek of opbergbakje staat goed op ieder bureau. Met uw logo erop bedrukt, maakt u een duurzaam statement. Onze verkoopexperts weten alles over ecologisch verantwoord reclame maken, dus vraag hen gerust om hulp!

Bureaukalender bamboe

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 29 april

Bamboe fotolijst met weerstation

  • Vanaf 10 stuks

Vanaf 29 april

Bamboe telefoonhouder

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 29 april

Telefoonstandaard bamboe

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 29 april

Populair

Bamboe telefoonstandaard

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 15 mei

Bamboe notitieboek met knoop

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 15 mei

In prijs verlaagd

Bamboe Hub

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 29 april

Populair

Draadloze oplader | rond

  • Vanaf 25 stuks
  • Beschikbaar in 2 kleuren

Vanaf 29 april

Draadloze telefoonhouder van bamboe

  • Vanaf 10 stuks

Vanaf 2 mei

Notitieboek, GSM-oplader of pennenhouder met logo

Bamboe is de ideale grondstof voor een relatiegeschenk. Bamboe is stevig en tevens erg duurzaam. Het groeit namelijk snel en kan dus vaker geoogst worden. Bovendien is het biologisch afbreekbaar. Met deze ecologische kantoorartikelen kunt u dus op een milieuvriendelijke manier uw relaties onderhouden en versterken! De kantoorartikelen zijn niet alleen erg duurzaam, maar ook heel mooi en in vele soorten verkrijgbaar. Zo zijn er prachtige notitieboeken mét en zonder ringband of pen, wat uiteraard altijd van pas komt bij uw relaties. Heeft uw relatie liever een eyecatcher voor op het bureau? Een pennenhouder, opbergbakje, nietmachine of bureaukalender met uw logo is ook een perfecte optie. Daarnaast zijn er de GSM-opladers, speakers en powerbanks van bamboe die zeer populair zijn. Greengiving bewijst dat toffe gadgets en duurzaamheid gewoon samen kunnen!

 

Duurzame stationery van bamboe

Al onze duurzame stationery bestaat uit producten waar uw relaties écht wat aan hebben. Zo ontstaat er een duurzame relatie op basis van een praktisch en origineel relatiegeschenk. Omdat al onze eco bureauartikelen van bamboe te bedrukken of te graveren zijn met uw logo of tekst, is het direct een effectief reclamemiddel. Steeds dat uw relatie op kantoor zit, wordt diegene herinnerd aan uw bedrijf op een positieve en duurzame manier. Beter kan niet, toch?

 

Eco kantoorartikelen van bamboe bestellen

Zo’n duurzaam notitieboek of een GSM-oplader met een luxe uitstraling ziet u vast wel zitten. Gelukkig is ons bestelproces zeer eenvoudig. U bestelt direct via de webshop of vraagt eerst een offerte aan. Vervolgens levert u de gewenste opdruk aan waarna wij een gratis digitale proefdruk voor u maken. Pas wanneer die is goedgekeurd, starten we met het drukproces. Zo garanderen we een tevreden klant!

 

Heeft u nog vragen over Bamboe kantoorartikelen? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!