• 22 augustus 2023
  • leestijd 3 min.

Duurzame bedankjes voor de Dag van de Leraar

Ieder jaar op 5 oktober is het de internationale Dag van de Leraar. Op deze dag staan leerkrachten in de schijnwerpers en is er aandacht voor het onderwijs als belangrijk onderdeel van de maatschappij. Voor scholen is dit de ideale dag om al het onderwijzend personeel eens extra te bedanken voor hun dagelijkse inzet in de vorm van een leuk cadeautje. In deze blog vind u inspiratie voor duurzame geschenken voor de Dag van de Leraar!

Fairtrade chocolade van Tony's Chocolonely

Wie lust het niet? Een lekkere chocoladereep van Tony's Chocolonely met een persoonlijk bedankje op de wikkel. De repen van Tony's Chocolonely zijn niet alleen erg lekker, maar ook Fairtrade. Het assortiment met Tony's Chocolonely producten is erg uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een persoonlijke kaart met Tiny Tony's of een heerlijk proeverijtje. Populair zijn de chocoladerepen met een wikkel met eigen ontwerp.

 


 Gepersonaliseerde koffie- of theemok 

 Mokken zijn altijd leuk om cadeau te doen. Helemaal als u de mokken laat bedrukken met een   persoonlijke tekst om je bewondering uit te spreken voor de wijze waarop uw medewerkers hun werk   doen. Laat uw logo of tekst op de mokken drukken en verras uw medewerkers met een prachtige mok. 

 

 


Een 'dankjewel' op groeipapier

Een kaart van groeipapier is een originele manier om uw medewerkers te bedanken en tegelijkertijd een een bloemetje te geven. Na gebruik poot u het groeipapier in de grond, en na een tijdje groeien er prachtige bloemen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw eigen ontwerp. Een origineel en groen cadeau om uw medewerkers te bedanken!Een symbolisch tussendoortje

De appel is het symbool voor de Dag van de Leraar. Een appel staat voor groei, kennis en  ontwikkeling. De appel met logo is daarom het perfecte cadeau om alle leerkrachten te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar! De appel wordt door middel van eetbare inkt voorzien van een logo óf met een bedankje daarop bedrukt.

 


Alles wat u aandacht geeft, groeit!

Op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk voor de Dag van de Leraar? Kijk dan ook eens naar ons ruime assortiment zaadbommen. De zaadbommen kunnen ergens op een stuk grond worden gegooid, en na een regenbui (of m.b.v. de gieter) gaan ze ontkiemen en komen er fleurige bloemen uit. Helemaal leuk om cadeau te doen met een gepersonaliseerd kaartje! Naast zaadbommen zijn bloembollen of gepersonaliseerde zaadzakjes ook enorm leuk om uit te delen als blijk van waardering. 
U bent vast al een leuk idee tegengekomen, en als dat niet zo is en je wilt graag dat we even meedenken over de verschillende opties, laat het ons dan weten. Samen zorgen we voor een origineel bedankje om je onderwijzend personeel in het zonnetje te zetten op 5 oktober! Bent u op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk ons volledige assortiment voor de Dag van de Leraar.