Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen zijn mateloos populair bij Greengiving! En daar kijken we zeker niet van op; door de nette afwerking, stevige kwaliteit en uitstekende bedrukking van de draagtassen krijgt u absoluut waar voor uw geld. Laat onze katoenen tassen bedrukken met uw tekst of logo, zo ontstaat er een mooi én duurzaam geschenk dat bij iedere doelgroep in de smaak valt. Moeite met kiezen? Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs!

Ecru katoenen tassen

bekijk alle producten

Fairtrade katoenen tassen

bekijk alle producten

Katoenen shoppers S t/m XL

bekijk alle producten

Gekleurde katoenen tassen

bekijk alle producten

Kleine oplage katoenen tassen

bekijk alle producten

Goedkope katoenen tassen

bekijk alle producten

Canvas tassen

bekijk alle producten

Full colour katoenen tassen

bekijk alle producten

Snel katoenen tassen

bekijk alle producten

Tassen van gerecycled katoen

bekijk alle producten

Goedkoop katoenen tassen bedrukken?

Wilt u goedkoop katoenen tassen bedrukken? U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor eco katoenen tassen met of zonder bedrukking. Wij kunnen uw katoenen tas bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. De katoenen draagtassen van Greengiving hebben een extra sterke kwaliteit voor een vertrouwde prijs. Hierdoor zijn ze perfect om in te zetten bij promotieacties. Ook op beurzen, opendeurdagen en evenementen zullen de tassen zeer gewild zijn. Uw (potentiële) klanten doen niets liever dan heerlijk winkelen met een stevige én duurzame tas met uw logo!

 

Katoenen tassen full colour bedrukken

Onze katoenen tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Naast de standaard zeefdruk bedrukking tot vier PMS-kleuren is het nu ook mogelijk om veel katoenen tassen full colour te laten bedrukken. Dit is ideaal wanneer u een logo heeft met meer dan vier verschillende kleuren. Zelfs foto's komen haarscherp op de katoenen tote bag. Hiermee creëert u een opvallend cadeau of duurzaam geschenk voor uw event. Voordat wij starten met bedrukken, ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef per e-mail. Hierop kan u zien hoe uw katoenen tassen worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het bedrukken. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd.

 

Katoenen tassen bedrukken in kleine oplage?

Wij bedrukken verschillende katoenen tassen in kleine oplage (vanaf 25 stuks). Ideaal voor KMO’s en lokale ondernemers dus! Ons assortiment draagtassen met een kleine oplage is zeer uitgebreid. Zo bieden we ongebleekte katoenen tassen aan, maar ook gekleurde katoenen tassen. Daarnaast kiest u uit tassen met lange hengsels, korte hengsels, met brede bodem of een schoudertas. De keuze is enorm, de oplagen zijn klein.

 

Duurzame katoenen tassen

Ons assortiment herbruikbare katoenen draagtassen is zeer uitgebreid. Zo hebben we de katoenen boodschappentas met lange hengels, met korte hengsels, de katoenen rugzak met koorden en de katoenen draagtas met bodem. Naast de ecru tassen hebben we ook heel wat gekleurde tassen. Verschil in kwaliteit is er ook: Van heel zwaar 380 gr./m2 katoen, maar ook lichte tasjes van 105 gram per m2 katoen tot lichtere tassen (105 gr./m2). Allemaal bijzonder stevig én duurzaam en gecertificeerd met het Fair Trade of GOTS label. Zo zien uw relaties of klanten dat u zorg draagt voor het milieu! Ook is het belangrijk dat de katoenboeren genoeg verdienen, waar Fair Trade zich dan ook voor inzet. Wanneer u voor Greengiving kiest, kiest u altijd voor duurzaam en milieubewust!

 

Linnen tassen bedrukken

Greengiving is een krak in het bedrukken van allerlei soorten en maten linnen tassen. Laat uw linnen draagtassen bedrukken met een logo, tekst of foto en val op! Wij sturen u op voorhand een gratis drukproef toe en pas na akkoord beginnen we met het drukproces. Linnen tassen zijn uitermate geschikt om weg te geven op een beurs, opendeurdag of evenement. (Potentiële) klanten waarderen een toffe goodiebag of duurzaam linnen tasje bij hun aangekochte producten. Hier kunt u perfect op inspelen door linnen draagtassen te bedrukken met uw logo. Bovendien is het weggeven van een duurzaam geschenk zoals een bedrukte linnen tas, goed voor uw reputatie.

 

Canvas, linnen of katoenen draagtas

Onze katoenen draagtassen worden ook wel linnen tassen of tote bags genoemd. Hiermee bedoelt men steeds hetzelfde, ook al zijn het verschillende materialen. Een canvas tas is wel echt iets anders, hoewel deze nog steeds van katoen wordt gemaakt. Canvas tassen zijn namelijk van wat zwaardere kwaliteit, zodat de tas extra stevig is. Vanaf 200 gram per m2 wordt de tas meestal ‘canvas’ genoemd. Wilt u meer weten over de verschillende materialen van onze draagtassen? Lees dan hier onze blog.

 

Bedrukte katoenen tassen bestellen?

Katoenen tassen bestellen is bij ons een fluitje van een cent. U vraagt een offerte aan of bestelt direct op Greengiving.be. Na uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u ziet hoe uw bedrukte katoenen tas met logo eruit komt te zien. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Op de door u gekozen datum wordt uw bestelling afgeleverd.

 

Heeft u nog vragen over Katoenen tassen? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!