• 18 december 2017
  • leestijd 3 min.

De mooiste winterse relatiegeschenken

Met het winterse weer van de afgelopen tijd kunnen we er toch echt niet onderuit dat het weer winter is. We leven inmiddels in de donkere dagen voor kerst, maar een witte kerst of een Elfstedentocht lijken nog ver weg. Toch zijn er lichtpuntjes in deze donkere tijd, want wat is er nu leuker dan persoonlijke wintergeschenken met bedrukking te geven of te krijgen? In deze blog maken we een selectie van leuke en handige producten waar gever en ontvanger van binnen warm van worden.

Vesten en truien

Een jas is iets wat iedereen nodig heeft en aan heeft, waardoor het een ideaal promotieartikel is. Alle vesten en truien zijn bedrukt en onbedrukt te bestellen. Ze zijn te bedrukken met je eigen logo of tekst en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, waardoor je de kledingstukken helemaal aan jouw huisstijl kunt aanpassen. De vesten en truien zijn hierdoor ook uitermate geschikt als buitenkleding voor je werknemers! Die zullen blij verrast zijn met de warmte die ze van je krijgen.

 

IJskrabbers

Voor werknemers of klanten die met de auto naar hun werk gaan, is een ijskrabber het ideale winterse relatiegeschenk. Deze ijskrabbers zijn gemaakt van 100% bio-based materialen. Bedrukt met logo of tekst worden je relaties zo elke koude ochtend aan je bedrijf herinnerd. Slim reclame maken, noemen we dat.

 

Stormparaplu’s

In Nederland weten we wel wat guur weer is. Storm, regen, kou of alles tegelijk zijn niet de meest comfortabele weersomstandigheden. Vooral die steeds omklappende paraplu kan voor veel ergernis zorgen… Gelukkig is de stormparaplu hiervoor de oplossing. Of het nu mooie Senz stormparaplu’s zijn of van een ander merk zoals Blunt of Swiss Peak, de paraplu’s zullen gegarandeerd de held zijn van je relaties in winters weer. Bedrukt met je logo vormen de paraplu’s bovendien een prachtige promotie voor je bedrijf.

 

Zaklampen

Tja, die donkere, winterse dagen vragen natuurlijk wel om een lichtbron. Daar kunnen onze zaklampen zeker bij helpen. De meeste werken op een dynamo of zonne-energie, waardoor ze geen batterijen verslinden maar erg duurzaam zijn. Hierdoor gaan ze erg lang mee en komt je bedrijfsnaam of -logo dan ook voortdurend in beeld. Een geweldige manier van klantenbinding dus!

 

En, al wat inspiratie gekregen voor winterse relatiegeschenken? Als er nog iets onduidelijk is of als je meer informatie wilt over onze producten, bel of mail gerust!