• 6 maart 2023
  • leestijd 3 min.

Greenchoice maakt positieve klimaatkeuzes, ook met geschenken

In onze webshop vind je meer dan 1300 duurzame geschenken die bedrukt kunnen worden. Maar, waarvoor worden ze eigenlijk ingezet? Dat kunnen we natuurlijk het beste aan onze klanten vragen. Vandaag het verhaal van Greenchoice, een van Nederlands’ bekendste leveranciers van groene stroom.

Greenchoice en Greengiving vormen een goede combinatie. Dat zit hem natuurlijk niet alleen in de naam, maar ook in de missie en bedrijfsactiviteiten. Bij Greenchoice kun je terecht voor groene stroom en bosgecompenseerd gas, bij Greengiving voor duurzame, groene relatiegeschenken. In beide gevallen staat de zorg voor de natuur en het klimaat centraal.

 

Keuze voor duurzame geschenken

Op de vraag waarom Greenchoice kiest voor duurzame geschenken, laat het antwoord zich natuurlijk raden. “Wij helpen onze klanten keuzes te maken die positief zijn voor zowel klimaat, mens als natuur. Voor ons was het dus een logische en bewuste keuze om voor duurzamere relatiegeschenken te kiezen.”

 

Greenchoice heeft o.a. gekozen voor linnen tasjes, groeipapier kaarten en douchetimers. Deze geschenken en giveaways worden met name ingezet voor interne en externe evenementen. Ook met deze producten helpen ze dus klanten om positieve duurzame keuzes te maken.

 

Investeren in bos en natuur

Greenchoice levert groene stroom en bosgecompenseerd gas. Dat is aardgas, maar wel gecombineerd met het herstellen van natuur en het aanplanten en beschermen van bos in projecten in binnen- en buitenland. “Zolang het nog niet gelukt is om van het aardgas af te komen, investeren wij wereldwijd in bos en natuur om de impact op het klimaat beperkt te houden. Daarmee versnellen we de energietransitie en dragen we bij aan maatschappelijke waarde.”  

 

Greenchoice wordt door Nederlandse consumenten gezien als duurzaamste energiemerk van Nederland. De organisatie kwam dan ook als winnaar uit de bus bij de Sustainable Brand Index 2022.

 

Route naar Greengiving 

Hoe is Greenchoice bij Greengiving terechtgekomen? “Een aantal jaren geleden kwamen we bij jullie terecht omdat we zochten naar relatiegeschenken met een focus op duurzaamheid. Soms wisten we van tevoren wat we zochten, of het was een herhaalbestelling. Maar we hebben zeker vaak jullie website bekeken om inspiratie en ideeën op te doen. Greengiving hebben we ervaren als een betrouwbare leverancier en er is een ruim assortiment beschikbaar.”

 

We hopen dat we Greenchoice nog lang kunnen helpen met duurzame geschenken. Tenslotte is een duurzame klantrelatie goud waard!