• 18 oktober 2017
  • leestijd 4 min.

Greengiving is verhuisd! + een kijkje in de showroom

Grote kans dat je er al het een en ander van hebt meegekregen, maar Greengiving is verhuisd naar een gloednieuw pand! We zijn helemaal in de wolken met de vele ruimte die nu tot onze beschikking staat. In ons vorige blog over de verhuizing heb je al kunnen zien hoe het zover heeft kunnen komen en nu we zo’n beetje gesetteld zijn laten we graag wat foto’s zien van het eindresultaat!

Dit is hoe het gebouw er van de buitenkant uitziet, er omheen is het nu nog een zandbak maar daar moet mooi groen komen. Een eigentijds én energieneutraal pand, dus die past helemaal bij Greengiving! Wij hebben onze intrek genomen op het linker gedeelte van de begane grond. We zijn nog niet helemaal klaar, maar de showroom is er in ieder geval al. Een groot aantal producten staat hier mooi uitgestald, klaar om bekeken te worden. Het grote voordeel is dat we klanten nu persoonlijk kunnen begeleiden bij het maken van een keuze. Ook kunnen we ter plekke een gratis digitale drukproef voor ze maken. Zo wordt het persoonlijk contact versterkt, wat we een grote meerwaarde vinden! Niet alles zelf hoeven uitzoeken, maar gewoon een bezoekje aan de showroom brengen en je professioneel laten adviseren is bovendien een stuk makkelijker en fijner voor de klant. 

 

Op de foto’s zie je alvast een voorproefje van de showroom met reguliere producten, zoals Doppers en pennen. De foto’s zijn slechts een voorproefje, dus we kunnen ons zeker voorstellen dat je zin hebt om een keer langs te komen. Bel 0342-745770 of mail daarom gerust om een afspraak te maken! Dan zien we je graag terug op de Plantagelaan 24-26 in Barneveld.