• 18 april 2024
  • leestijd 3 min.

Greengiving ontvangt opnieuw EcoVadis Platinum medaille

Vorig jaar ontvingen we voor het eerst een EcoVadis Platinum medaille voor onze duurzaamheidsprestaties. En ook dit jaar zijn onze inspanningen beloond: opnieuw behaalden we de Platinum medaille. Een erkenning waar we erg blij mee zijn, want het laat zien dat we (nog steeds) op de goede weg zitten. Bovendien geeft de externe, onafhankelijke beoordeling ook inzicht in de onderdelen waar we nog kunnen verbeteren.

Internationale duurzaamheidsrating

EcoVadis is een internationale, onafhankelijke partij die bedrijven beoordeelt op duurzaamheidsprestaties. Daarbij onderscheiden ze vier thema's: Milieu, Arbeids- en mensenrechten, Ethiek en Duurzame Inkoop. Voor elk onderdeel kunnen er punten gescoord worden. De methode die EcoVadis gebruikt is gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen, zoals ISO 26000. Op dit moment zijn er wereldwijd al meer dan 130.000 bedrijven beoordeeld door de EcoVadis experts. De Platinum rating is het hoogst haalbare niveau binnen EcoVadis, waarmee we tot de top 1% bedrijven horen.

 

Het juiste adres voor duurzame geschenken

Onze duurzaamheidsinspanningen zijn bekeken door onafhankelijke experts en beoordeeld met de hoogste rating. U kunt er dus van op aan dat we serieus werk maken van milieuvriendelijk, verantwoord ondernemerschap. Bestel daarom uw relatiegeschenken bij ons, en kies voor producten die minimale milieu-impact hebben. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte Doppers, duurzame pennen of katoenen tassen met bedrukking. Niet alleen goed voor uw eigen merkimago en reputatie, maar ook voor de wereld om u heen!

 

Duurzaam blijven ondernemen 

In alle keuzes die we maken - van het productassortiment tot de verzending van orders - kijken we steeds naar mogelijkheden om milieuvriendelijker te handelen. Dankzij de Green Score hebben klanten nu meer inzicht in de duurzaamheidsaspecten van de producten. Ook proberen we onze CO2-uitstoot te verkleinen en afval te verminderen. Op MVO-gebied willen we een positieve bijdrage leveren aan de samenleving, bijvoorbeeld door het doen van vrijwilligerswerk en samenwerking met duurzame intitatieven, zoals Water for Life.