• 13 oktober 2022
  • leestijd 3 min.

Goed voorbereid de herfst in met deze relatiegeschenken

Wat altijd erg goed werkt bij relatiegeschenken, is om in te spelen op de seizoenen. En aangezien we alweer de herfst ingerold zijn, willen we in deze blog graag inspireren met originele herfstgeschenken. Denk aan thermosflessen, (storm)paraplu's en sweaters. Met deze praktische én duurzame geschenken zorg je dat je relaties goed voorbereid zijn op de herfstsferen.

1. Senz° stormparaplu's

 

In een gemiddeld herfstseizoen zijn regen en wind volop aanwezig. Om die te kunnen trotseren, heb je een sterke paraplu nodig. Senz° heeft daarvoor de perfecte oplossing: de stormparaplu. Deze stijlvolle paraplu heeft een speciaal aerodynamisch ontwerp en kan windstoten tot wel 100 km/u aan. De Senz paraplu's zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Laat de paraplu's bedrukken met je logo en je hebt een ideaal reclamemiddel!

 

 

2. Duurzame thermosflessen

 

 

Een thermosfles komt niet alleen goed van pas in de herfst- en wintermaanden, maar ook in de zomer. Dat maakt 'm natuurlijk helemaal perfect als relatiegeschenk. We hebben een uitgebreide collectie met duurzame thermosflessen. Bijvoorbeeld de bamboe thermosfles met theefilter of de Dopper Insulated. De flessen kunnen uiteraard worden bedrukt met een logo. Soms is het zelfs mogelijk om persoonsnamen te bedrukken. Ook kun je in veel gevallen kiezen voor een luxe gravering.

 

 

 

3. Bloembollen geschenk

 

Wat is hét geschenk van een bloeiend en groeiend bedrijf? Bloembollen natuurlijk! Met name tulpenbollen zijn heel geschikt voor de herfst, omdat die alleen van augustus t/m december verkrijgbaar zijn. Wanneer je relaties ze in de herfst in de grond stoppen, ontkiemen en groeien ze in de lente, en dan kunnen je relaties genieten van prachtige bloemen!

 

 

4. Sweaters & hoodies

 

 

Brrr.. koud! Je medewerkers en relaties verdienen zeker wat warmte in de vorm van een heerlijke sweater of hoodie. Onze truien en vesten zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Vaak zijn ze ook Fairtrade en GOTS gecertificeerd. Bedrukt met tekst of logo is het een uitstekend middel om reclame mee te maken! Bovendien is het een goed teken wanneer je je relaties aanspoort om zich ook in huis warm aan te kleden. Zo kan de verwarming een graadje lager, wat natuurlijk weer goed is voor het milieu.

 

 

Nog meer inspiratie opdoen? Ga naar onze speciale categorie met herfstgeschenken