• 31 oktober 2022
  • leestijd 4 min.

Het is herfst! Tijd voor een Senz° stormparaplu

Het is herfst en iedereen weet wat dat betekent: regen, wind en storm. Maar met een senz° stormparaplu kun je dan zonder problemen de straat op. Deze paraplu's zijn namelijk speciaal ontworpen om regen- en stormbuien te trotseren, en gaan ontzettend lang mee. Ideaal als duurzaam reclamemiddel dus!

IJzersterke paraplu's met iconisch design

De senz° stormparaplu is in 2006 ontworpen door 3 Nederlandse studenten van de TU Delft. Ze wilden iets doen tegen de paraplu's die makkelijk kapot gaan en snel bij het afval terechtkomen. Dat is gelukt: de senz° paraplu's zijn dankzij het -gepatenteerde- aerodynamische ontwerp perfect bestand tegen harde regen- en stormbuien. Ze kunnen bijvoorbeeld windstoten van 80-100 km/u aan. Naast functioneel zijn de paraplu’s ook erg stijlvol en zijn ze makkelijk vast te houden. Niet verwonderlijk dus dat senz° meerdere nationale en internationale design- en innovatieprijzen gewonnen heeft.

 

Lees het hele verhaal op onze speciale senz° merkpagina.

 

 

Senz° stormparaplu's

Inmiddels kun je in onze senz° collectie kiezen voor zes verschillende paraplu's. De senz° automatic en de senz° mini zijn lichtgewicht en klein, waardoor ze makkelijk hanteerbaar zijn. Bovendien zijn ze opvouwbaar, en dat is natuurlijk handig meenemen. De senz° original, de senz° large en de senz° xxl zijn groter en meer robuust, bestand tegen elk weertype. De senz° deluxe is een extra luxe uitvoering van de paraplu. Elke senz° paraplu wordt geleverd inclusief een mooie bijpassende hoes. De senz° paraplu’s zijn verkrijgbaar in een heel aantal kleuren, van elegant zwart tot opvallend groen en stijlvol donkerblauw. 

 

               

 

 

Senz° paraplu's met logo - duurzaam relatiegeschenk

Senz° paraplu’s zijn niet alleen een ontzettend mooi cadeau, maar functioneren ook als perfect reclamemiddel. De paraplu’s gaan namelijk lang mee, wat betekent dat je logo lang en vaak zichtbaar is. Dat maakt de paraplu's een zeer effectief relatiegeschenk. Het doek kan op 1-4 panelen worden bedrukt. Daarnaast kan het handvat worden voorzien van een full colour doming sticker. Bij een grotere afname is het zelfs mogelijk om het doek in bedrijfskleuren te laten maken.