• 7 oktober 2020
  • leestijd 3 min.

Nieuw: 6x de Dopper in geschenkverpakking

Rijd je op de weg van de zoektocht naar een kerst- of eindejaarsgeschenk? Neem dan eens de afslag naar deze mooie Dopper-geschenkverpakkingen. Onderweg kom je langs de verschillende varianten die we in ons assortiment hebben. Hopelijk keer je met een volle auto weer terug!

De kers op de taart

 

Dat zijn onze nieuwe Dopper-geschenkverpakkingen. Op zichzelf is de bedrukte Dopper al een prachtig relatiegeschenk. Maar verpakt en gevuld met Tony’s Chocolonely is het nog leuker om weg te geven, toch? 

 

Om het overzichtelijk te maken, hebben we op een rijtje gezet wat de verschillende opties zijn. Klik op de link om het product op onze website te bekijken.  

 

Dopper Original geschenk 

In dit chique zwart papieren tasje zit de duurzame Dopper Original, gevuld met Tiny Tony's. Reken maar dat die minichocolaatjes snel op gaan bij je klanten! Het tasje heeft een venster, waardoor al een tipje van de sluier wordt opgelicht.

 

 

 

Dopper Glass geschenk 

In dit pakketje zit de doorzichtige Dopper Glass, gevuld met drie kleine Tony’s Chocolonely repen. Een duurzame fles met Fairtrade chocolade, verpakt in een elegant zwart papieren tasje met venster. Driedubbel geschikt als relatiegeschenk dus! 

 

 

Dopper en Tony geschenk 

Een tasje, twee Doppers en drie kleine Tony’s Chocolonely repen: perfecte match. In het bruine kraft tasje zit zowel de gekleurde Dopper Original als de transparante Dopper Glass.  

 

 

 

 

De volgende drie opties bevatten allemaal de Dopper Insulated. Deze geïsoleerde fles is geschikt voor zowel warme als koude dranken. Interessant weetje: de Dopper Insulated houdt koude dranken tot 24 uur koud en warme dranken tot 9 uur warm. Oftewel, altijd handig! 

 

Dopper Insulated geschenk - duo 

Van de tasjes gaan we naar de mooie zwarte geschenkbox met handvat. Deze variant bevat twee Doppers Insulated, een grote en een kleine. En de chocoladeliefhebber kan in zijn nopjes zijn, want in de geschenkbox zitten ook 10 Tiny Tony's chocolaatjes. 

 

 

Dopper black en white - Insulated geschenk 

Zwart en wit, het welbekende duo. Deze strakke, elegante geschenkverpakking bevat een zwarte en een witte Dopper Insulated. Gegarandeerd dat je hier je relaties blij mee maakt, want de Dopper Insulated is een bijzonder handige fles!

 

 

Dopper Insulated en Tony geschenk 

Last but not least: deze kartonnen zwarte geschenkverpakking bevat een Dopper Insulated, twee grote Tony's Chocolonely repen naar keuze én 10 Tiny Tony's chocolaatjes.