• 27 september 2021
  • leestijd 4 min.

Een duurzame kerst met deze originele geschenken

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken horen bij de zakelijke gewoontes van Nederland. Toch kan het best lastig zijn om elk jaar weer met iets origineels te komen. In deze blog daarom een aantal tips voor mooie, duurzame geschenken waarmee je je medewerkers en relaties absoluut verrast.

Geschenkpakketjes met Dopper en Tony's Chocolonely

Met producten van Dopper of Tony Chocolonely zit je sowieso altijd goed. Wil je met nóg iets beters op de proppen komen? Dan zijn deze geschenkpakketten perfect. Hier zitten de Dopper en Tony's namelijk gebroederlijk in een pakket, verpakt in een luxe tas of geschenkdoosje. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, zoals een pakketje met de Dopper Original of de Dopper Insulated. Het pakketje met de Insulated is zowel in een kleinere als grotere variant verkrijgbaar. Ben je niet op zoek naar een Dopper, dan kun je ook kiezen voor de reisbeker met stroopwafeltjes.

 

                

 

Duurzame thermosflessen

In de herfst en winter dalen daalt de temperatuur en stijgt de behoefte aan warmte en sfeer. Een thermosfles is natuurlijk een prachtige oplossing. In onze collectie vind je verschillende thermosflessen en -bekers, waaronder de bekende Dopper Insulated en de stijlvolle bamboe thermosfles van Retulp. Je kunt kiezen voor flessen met of zonder theefilter, grote of kleinere flessen en reisbekers. Vanaf 30 stuks kunnen de Doppers worden geleverd in gepersonaliseerde doosjes.

 

                

 

Tony's Chocolonely speciale kerstrepen

Etenswaren doen het altijd goed voor met kerst, zeker als het om eerlijke, biologische etenswaren gaat. Neem bijvoorbeeld de chocolade van Tony’s Chocolonely. Deze heerlijke fairtrade chocoladerepen zijn perfect als extraatje in het kerstpakket of als smaakvolle eindejaarsattentie. Zo heeft Tony’s Chocolonely de ultieme kerstreep, waarbij je een kerstboom uit de chocoladereep kunt breken en vervolgens kunt ophangen. Je kunt ook kiezen voor een 'gewone' reep met gepersonaliseerde kerstwikkel. Nieuw dit jaar is de Tony's Chocolonely aftelkalender.

 

Bonustip: mocht je geen eigen ontwerp hebben, dan kun je ook onze voorbeeldtemplates gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is je logo aanleveren of uploaden.

 

                

 

Extra leuke kerstkaarten 

Met een persoonlijke kerstkaart kun je je wensen overbrengen voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Je kunt bij ons kiezen voor een groeipapierkaart of een kaart met Tony's Chocolonely. Het leuke aan de groeipapierkaarten is dat ze niet weggegooid hoeven te worden zodra de feestdagen voorbij zijn, maar dat ze in de grond gestopt kunnen worden. Met de juiste verzorging groeien er vervolgens mooie bloemen of kruiden uit. Liever een smaakvolle kaart? Bekijk dan eens de kaart met Tiny Tony's of met kleine Tony reep. Voor deze kaarten kun je je eigen ontwerp aanleveren, maar ook een van onze voorbeeld templates gebruiken.

 

       

 

Boompje als kerstgeschenk

Zoek je iets 'groens' als eindejaarsgeschenk? Bekijk eens ons boomgeschenk! Je kunt kiezen uit een spar of hulst. Het doosje kan volledig worden bedrukt met je eigen ontwerp. Een andere manier om een boompje cadeau te doen, is met het Sprout potlood. In de groene capsule zitten zaadjes om een spar te laten groeien. Een echt kerstboompje!

 

        

 

Duurzame verpakking voor je kerstgeschenk

Een goed kerstgeschenk begint bij een mooie verpakking. Onze houten kistjes met opdruk of tassen van groeipapier zijn een mooie basis voor je pakket. Je kunt de houten kisten laten bedrukken met logo of een full colour afbeelding. Ook kun je kiezen voor duurzame wijntassen of tassen van jute of katoen. Bekijk de pagina met geschenkverpakkingen voor alle opties.

 

Eigen pakketje samenstellen

Wil je verschillende producten samenvoegen tot een kerstpakket? Leuk, we helpen je daar graag bij! Je kunt dan het beste even contact opnemen met onze verkoopspecialisten.