• 20 maart 2023
  • leestijd 4 min.

Geschenken voor een originele voorjaarsactie

De lente is officieel begonnen! Overal verschijnen weer krokusjes en narcissen, de dagen worden langer en het wordt ook steeds warmer. Het voorjaar is een seizoen waarin alles weer gaat groeien en bloeien: prachtige symboliek om de band met je relaties te versterken! Er zijn dan ook leuke geschenken en giveaways die perfect zijn voor een voorjaarsactie of evenement. In deze blog zetten we er een paar op een rijtje.

 

bekijk direct alle lentegeschenken en giveaways

 

Bloembollen

Hoe Hollands wil je het hebben? De geschenken met bloembollen zijn vooral in het voorjaar erg gewild. Of het nu tulpen, anemonen of narcissen zijn, je medewerkers, relaties en/of klanten zullen gegarandeerd genieten van deze vrolijke bloemen! Het mooie van bloembollen is dat ze op de leukst mogelijke manieren te verpakken zijn. Zo hebben we doosjes, zakjes en blikjes in allerlei ontwerpen. Deze kunnen allemaal worden bedrukt met je eigen logo, tekst of ontwerp. Een bloeiend en groeiend geschenk, perfect om in de voorjaarssferen te komen!

 

 

Groeipapier

Het voorjaar graag goed ingaan met een mailing of marketingactie? Waarom niet met flyers of kaarten van groeipapier! Groeipapier is ontzettend duurzaam en origineel, want nadat je klanten of relaties de bedrukking hebben gelezen kan het papier in een pot met grond of buiten worden geplant. Wanneer de grond vochtig wordt gehouden kunnen je relaties na een paar weken genieten van vrolijke zomerbloemen! 

 

 

Zaadbommen

Relatief nieuw in ons assortiment zijn de zaadbommen. Dit zijn balletjes van aarde of klei met daarin zaadjes. Deze balletjes kunnen overal neergelegd of neergegooid worden, zodat er een vrolijke bloemenzee ontstaat. De zaadbommen zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld een zakje of leuke weggeefverpakking. Perfect om uit te delen tijdens een beurs of evenement!

 

 

 

Zaadzakjes

Ook ontzettend leuk voor een voorjaarsactie: bedrukte zaadzakjes. De zakjes zijn in heel veel verschillende formaten verkrijgbaar en kunnen volledig met je eigen ontwerp worden bedrukt. Ideaal om je boodschap te verspreiden én bij te dragen aan biodiversiteit. De zaadjes kunnen namelijk geplant worden, en met goede verzorging en water groeien er na een tijdje mooie bloemen!