Eco trolleys

Een duurzame trolley is erg leuk om aan uw gewaardeerde collega of zakenrelatie te schenken. Onze eco trolleys variëren van de basic weekendtrolley tot een wat luxere trolley voor de doorgewinterde reiziger. Allemaal zijn ze te bedrukken met logo en/of tekst en omdat een trolley een lange levensduur heeft, blijft uw bedrijfsnaam lang in beeld!

Filteren

Swiss peak weekend trolley

met metalen trolleysysteem

Vanaf 15 april

Vanaf

30,82

 

Bedrukte trolleys met logo

De trolleys zijn bedrukt met uw logo verkrijgbaar vanaf zeer kleine aantallen. Al onze trolleys zijn duurzaam, waardoor deze trolleys zich onderscheiden van zovele andere weekendtassen en trolleys op het vliegveld. Door de unieke bedrukking geeft u de eco trolleys een professionele uitstraling. Greengiving biedt verschillende soorten trolleys aan. Allemaal staan ze bekend om hun goede prijs- en kwaliteit verhouding. Een leuke trolley is de rugtas die ook als trolley gebruikt kan worden. Even een trap op? De trolley kan op uw rug. We hebben ook trolleys van het goede merk Swiss Peak, die Pvc-vrij is geproduceerd. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Greengiving!

 

Duurzame trolley bedrukken

Wanneer uw relaties of personeelsleden op reis met hun trolley, is het natuurlijk wel leuk wanneer het zichtbaar is dat de trolley bij u vandaan komt. Onze trolleys zijn daarom te bedrukken met uw eigen tekst of logo in tot wel vier verschillende PMS-kleuren. In combinatie met de kleuren van de trolley zelf, past de weekendtas zo helemaal bij uw huisstijl. Zo ontstaat er bij de mensen die de reizigers tegenkomen, een positieve associatie bij uw bedrijf. Dat is natuurlijk wat u wilt bereiken! Wanneer u een weekendtas of trolley bestelt, zijn ze binnen 7 werkdagen al in huis. U kunt ze eenvoudig via de website bestellen en daarna uw gewenste opdruk uploaden: een kind kan de was doen!

 

Heeft u nog vragen over Eco trolleys bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 220591 of Laura@greengiving.nl.