Papieren draagtassen bedrukken

Papieren tassen zijn onmisbaar nu plastic draagtassen niet meer gratis meegegeven mogen worden. Ze zijn uiteraard ook vele malen milieuvriendelijker - zeker de onze, omdat ze gemaakt zijn van gerecycleerd papier. Greengiving levert uw bedrukte papieren tassen volledig naar wens met uw eigen tekst of logo in zowel grote als kleine formaten.

Gerecycleerde papieren tassen

bekijk alle producten

Goedkope papieren tassen

bekijk alle producten

Papieren tassen kleine oplage

bekijk alle producten

Gekleurde papieren tassen

bekijk alle producten

Snel papieren tassen

bekijk alle producten

Luxe papieren tassen

bekijk alle producten

Gerecycleerde papieren draagtassen - FSC

Onze draagtassen zijn geproduceerd van gerecycleerd papier en veelal FSC-gecertificeerd. Hierdoor zijn ze niet alleen handig in gebruik, maar ook goed voor het milieu! Papieren tassen zijn sterk, licht van gewicht en kunnen eenvoudig hergebruikt worden. Door de aantrekkelijke prijs worden ze vaak gebruikt als promotieartikel. Onze duurzame papieren draagtassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: van hele grote tot kleine tasjes en papieren draagtassen in A4 en A5-formaat.

 

Goedkope papieren tassen met logo

U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel papieren tassen met als zonder bedrukking. Wij kunnen gerecycleerde papieren draagtassen bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. De papieren tassen van Greengiving hebben door eigen leveranciers en bedrukfaciliteiten een extra hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. Onze tassen zijn eenvoudig te bedrukken met uw logo, slogan, tekst of afbeelding. Of het nu gaat om een logo in verschillende PMS kleuren of om een full colour bedrukking.

 

Luxe papieren tassen bedrukken

Onze milieuvriendelijke tassen kunnen volledig worden afgestemd op uw huisstijl. Bent u op zoek naar luxe papieren tassen om te bedrukken? Ook die vindt u in ons assortiment! Bijvoorbeeld met een chique koord. Onze papieren draagtassen zijn al te bestellen in een kleine oplage vanaf 25 stuks en hierdoor zeer geschikt voor KMO’s en lokale ondernemers.

 

Papieren draagtassen met logo bestellen

Bedrukte papieren draagtassen bestellen bij Greengiving is eenvoudig. Na uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef waarop u kunt zien hoe ze worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd.

 

Heeft u nog vragen over Papieren tassen? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!