Houten snijplanken graveren

Koken is helemaal in. Daarom zijn geschenken voor in de keuken zo populair. Greengiving is gespecialiseerd in het leveren van houten snijplanken in verschillende soorten en maten. Met een exclusieve gravering of een luxe bedrukking heeft u een prachtig geschenk om weg te geven aan collega’s, klanten of relaties.

Filteren
Er zijn helaas geen producten in deze categorie die aan uw criteria voldoen

 

Houten snijplanken op maat

Ons assortiment bevat een houten snijplank die in elke gewenste vorm geleverd kan worden. Of het nu gaat om een vis, paprika of bedrijfslogo. De snijplanken worden gemaakt van verantwoord Europees (FSC) beukenhout, behandeld met voedselveilige olie en zijn hiermee dus onderhoudsvrij. Naast beukenhout is essen- en eikenhout mogelijk. De op maat gemaakte snijplanken kunnen vanaf 50 stuks worden besteld.

 

Snijplanken graveren

Natuurlijk is het mogelijk om de snijplanken te personaliseren met uw logo en/of tekst. Dat doen we met een slijtvaste lasergravure. Met een gegraveerde snijplank geeft u uw relaties en/of personeel een uniek, actueel en praktisch kwaliteitsproduct. Voordat wij starten met de productie, ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van de bedrukking. Naast het graveren kunnen de snijplanken worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan.

 

Luxe snijplank van bamboe

De prachtig afgewerkte bamboe snijplanken zijn te bedrukken of te graveren met uw logo of tekst. Bamboe is een echt natuurproduct en daardoor biologisch afbreekbaar. Een snijplank van bamboe is een prachtig geschenk voor uw relaties die graag in de keuken staan. Ook kan de snijplank gebruikt worden om heerlijke hapjes op te serveren. Er zijn verschillende varianten van de bamboe snijplanken. Zo zijn ze verkrijgbaar met een duimgat, zodat het makkelijk te serveren is, of met een rondlopende groef, waardoor uw relaties geen last meer hebben van vlees- en/ of vruchtensappen die van de plank aflopen.

 

Heeft u nog vragen over Snijplanken bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +32(0) 784 84 653 of Laura@greengiving.nl.