Relatiegeschenken met een verhaal

Ontdek op deze pagina de unieke verhalen achter onze topmerken, zoals Dopper, Tony's Chocolonely en Senator. Kies voor relatiegeschenken die niet alleen indruk maken, maar ook een positieve impact hebben op de wereld.

Dopper

De Dopper is niet meer weg te denken uit het landschap met herbruikbare flessen. Al meer dan 10 jaar een groot succes en nog altijd eigentijds. Lees hier het verhaal van Dopper.

lees meer

Senator

Gedegen kwaliteitspennen met een tijdloze uitstraling. 100% duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Lees hier het verhaal van Senator. 

lees meer

Tony's Chocolonely

Tony's Chocolonely brengt overheerlijke chocoladerepen op de markt. En wat nog mooier is? Ze zijn 100% fairtrade en slaafvrij! Lees hier het verhaal van Tony's Chocolonely.

lees meer

Correctbook

Oneindig schrijven met de uitwisbare notitieboeken van Correctbook. Zowel hier in Nederland als in ontwikkelingslanden. Lees hier het verhaal van Correctbook.

lees meer

Retulp

De strakke designflessen van Retulp staan symbool voor duurzaamheid en hergebruik. 'No excuse for single-use' is het motto. Lees hier het verhaal van Retulp.

lees meer

Sprout

Een potlood dat je kunt planten. Waar kruiden, bloemen of groenten uit groeien. Dat is nog eens bijzonder schrijfgerei! Lees hier het verhaal van Sprout.

lees meer

Bambook

Het is de missie van Bambook om verspilling van papier tegen te gaan. Daarom hebben ze een product ontwikkeld dat eindeloos meegaat. Lees hier het verhaal van Bambook.

lees meer

Senz°

Bijzondere paraplu's met een uniek design. Ontworpen om stormen en harde windstoten tot wel 100 km/u te trotseren. Lees hier het verhaal van senz°.

lees meer

Join the Pipe

Schoon drinkwater voor iedereen. Én minder plastic afval. Dat is waar Join the Pipe zich hard voor maakt. Lees hier het verhaal van Join the Pipe.

lees meer

Schulp

De familie Schulp maakt al sinds 1861 ambachtelijke pure vruchtensappen van Hollands fruit, zónder toevoegingen. Lees hier het verhaal van Schulp.

lees meer

MOYU

Uitwisbare notitieboekjes van steenpapier. Dat betekent: geen extra bomenkap. Op die manier kan ontbossing tegengegaan worden. Lees hier het verhaal van MOYU.

lees meer

BE O Lifestyle

Een fles gemaakt van de reststromen van suikerriet. Multifunctioneel design, ontworpen en gemaakt in Nederland. Lees hier het verhaal van de BE O bottle.

lees meer