Non-woven tassen bedrukken

Non-woven heeft als belangrijkste voordeel dat het zo aantrekkelijk geprijsd is. Verder is het materiaal stevig en zijn de draagtassen herbruikbaar, heel duurzaam dus. Bij Greengiving bent u aan het juiste adres voor non-woven tassen in vele kleuren en maten. Bedrukt met uw logo of slogan zijn de tassen ideaal als promotieartikel of relatiegeschenk! Meer weten? Ons team staat voor u klaar.

Filteren
Er zijn helaas geen producten in deze categorie die aan uw criteria voldoen

Non-woven draagtassen: licht maar sterk

Non-woven tassen zijn licht van gewicht en kunnen eenvoudig meerdere keren worden gebruikt, waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is. Deze draagtassen zijn ook sterk, want ze zijn geproduceerd van herbruikbare vezels met een verfijnde structuur. Kortom, praktisch in gebruik. Hoewel non-woven niet zo duurzaam is als bijvoorbeeld katoen, is het alsnog een perfect alternatief voor plastic. Door de aantrekkelijke prijs worden non-woven tassen vaak gebruikt als promotieartikel op een beurs of evenement. U leest hier meer over in onze blog. Een goed alternatief voor kunnen bedrukte katoenen tassen of papieren tassen met logo zijn.

 

Bedrukte non-woven draagtassen

Non-woven tassen zijn eenvoudig te bedrukken met uw logo, slogan, tekst of afbeelding. Of het nu gaat om een logo in PMS kleur(en) of om een full colour bedrukking, het is steeds mogelijk. De recycleerbare tassen kunnen volledig worden afgestemd op uw huisstijl dankzij het ruime aanbod kleuren waarin de draagtassen verkrijgbaar zijn. Bovendien zijn er allerlei soorten non-woven tassen verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een shopper, draagtas, rugtas, boodschappentas, beurstas, wijntas, koeltas, schoudertas, conferentietas of wat dan ook. Onze draagtassen zijn al te bestellen in een kleine oplage vanaf 50 stuks. Ze zijn dus zeer geschikt zijn voor lokale ondernemers en KMO’s.

 

Herbruikbare draagtassen bestellen

Non-woven tassen bestellen bij Greengiving is heel eenvoudig. U bestelt simpelweg de tas en oplage naar keuze op de site of u vraagt eerst een offerte op. Na het doorgeven van de gewenste bedrukking ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de tassen worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum geleverd.

 

Vragen over bedrukte non-woven tassen?

Heeft u nog vragen over Non Woven tassen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +32(0) 784 84 653 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!