Relatiegeschenken voor buiten

Met onze relatiegeschenken voor buiten zit u altijd goed. Of het nu hartje winter of zomer is, met een ijskrabber of koeltas heeft u altijd een passend geschenk! Alle verschillende geschenken hebben gemeen dat uw relaties ze buiten kunnen gebruiken. Ideaal dus wanneer ze van het buitenleven houden! Bedruk uw geschenken met logo of tekst om ze nog meer op te laten vallen.

Filteren

Bio ijskrabber bedrukken

Gemaakt van suikerriet

Vanaf 3 februari

Vanaf

0,83

Koeltas non-woven

20 x 12,5 x 13 cm | 6 blikjes

Vanaf 27 januari

Vanaf

1,22

Nieuw

ECO tarwestro zonnebril

Verpakt in doosje | 3 kleuren leverbaar

Vanaf 29 januari

Vanaf

1,63

Stappenteller transparant

leuk relatiegeschenk | gezond

Vanaf 29 januari

Vanaf

1,83

Auto organizer

top product | 80gr./m2

Vanaf 27 januari

Vanaf

2,56

Nieuw

Zonnebril met bamboe pootjes

Met UV400 bescherming

Vanaf 9 maart

Vanaf

2,58

Nieuw

Insectenhotel

Onderscheidend geschenk

Vanaf 3 februari

Vanaf

6,17

Mini Golf paraplu

van gerecyclede PET | Nieuw product

Vanaf 10 februari

Vanaf

9,43

Hangmat

heerlijk comfortabel | v.a. 10 stuks

Vanaf 29 januari

Vanaf

22,25

 

Winter en zomer relatiegeschenk

Elk seizoen vraagt weer om een ander soort relatiegeschenk. Zo zijn de hangmat en de koeltas niet erg geschikt voor de winter: dan zijn vogelhuisjes en ijskrabbers toepasselijker. Fakkels en kaarsen zorgen alle seizoenen door voor sfeer. Zo komen paraplu’s en stappentellers ook het hele jaar door van pas. Zomer, winter, voorjaar en herfst kan het namelijk gaan regenen in ons kikkerlandje... Wanneer uw bedrijf dan voor een nat pak beschermt, zorgt dat gelijk voor een goede reputatie! Benieuwd wat u het best kunt kiezen voor deze tijd van het jaar? Vraag onze verkoopspecialisten om advies.

 

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken weggeven zonder dat er schade wordt toegebracht aan het milieu? Het is mogelijk bij Greengiving! Al onze relatiegeschenken voor buiten zijn op een duurzame manier geproduceerd, van milieuvriendelijke materialen gemaakt of helpen uw relaties om duurzaam te leven. Gerecycled plastic of karton en organisch katoen: het is makkelijker dan u denkt om een ecologisch verantwoord relatiegeschenken cadeau te geven! Wanneer u dan ook nog eens reclame met uw geschenken kunt maken, snijdt het mes aan twee kanten. Daarom zijn alle relatiegeschenken voor buiten te bedrukken met uw eigen tekst of logo in tot wel vier kleuren. Wanneer u extra doosjes of wikkels bestelt, kunnen die vaak helemaal naar wens opgemaakt en fullcolour bedrukt worden. Wij helpen u dus op een duurzame manier promotie maken!

 

Buiten relatiegeschenk bestellen

En, heeft u al een keuze kunnen maken uit alle leuke buiten relatiegeschenken? Indien dit niet het geval is, of als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze verkoopspecialisten. Samen met u zoeken ze naar de perfecte duurzame oplossing! Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342-745770 of Laura@greengiving.nl.