Bambook bedrukken

Maak kennis met deze prachtige, duurzame notitieboekjes. De pagina’s van een Bambook zijn uitwisbaar zoals een whiteboard. Het enige verschil is dat de geschreven tekst niet zomaar verdwijnt; u kunt uw aantekeningen namelijk digitaliseren met de gratis Bambook app! Het voordeel: een oneindig bruikbaar notitieboek én notities die (digitaal!) bewaard blijven.

Filteren
Nieuw

Bambook softcover A6

uitwisbaar notitieboek incl. stift

Vanaf 8 november

Vanaf

6,95

Nieuw

Bambook softcover A5

uitwisbaar notitieboek incl. stift

Vanaf 8 november

Vanaf

7,41

Nieuw

Bambook softcover A4

uitwisbaar notitieboek incl. stift

Vanaf 8 november

Vanaf

8,88

Nieuw

Bambook hardcover A6

uitwisbaar notitieboek incl. stift

Vanaf 8 november

Vanaf

10,37

Nieuw

Bambook hardcover A4

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 8 november

Vanaf

13,70

Aanrader

Bambook hardcover A5

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 8 november

Vanaf

13,15

Notities zonder papierverspilling

Bij Bambook dromen ze van een wereld waarin mensen op een verantwoordelijke manier met hun middelen omgaan. Bambook wil met innovatieve producten papierverspilling en ontbossing tegengaan. Voor elke aangeschafte Bambook wordt tevens één boom geplant. Dit uitwisbare notitieboek is daarom perfect als relatiegeschenk. Uw relaties besparen op papier en inkoopkosten en u laat zien dat u duurzaam verantwoord ondernemen belangrijk vindt.

 

Bambook zelf samenstellen

Extra praktisch is dat u de Bambook zelf kunt samenstellen. Een Bambook heeft 20 vellen (40 kantjes). Voor de bedrukking van deze pagina’s kunt u kiezen uit 7 opties: blanco/lijn, lijn, blanco, ruit, dotted, to-do-list en bladmuziek. U kunt ook zelf uw binnenwerk samenstellen, dan kunt u in totaal 4 soorten pagina’s kiezen. De meerprijs per boekje voor deze optie is €1,-.

 

Bambook bedrukken of graveren

U heeft keuze uit een Bambook met een hardcover of softcover omslag. In de hardcover omslag kan uw bedrijfslogo gelaserd worden. De achteromslag van de hardcover is voorzien van een elastiek om het boek goed dicht te houden. De hardcover zorgt voor een luxe en stevige look en feel. De softcover omslag bestaat uit karton gemaakt van bamboe (100% duurzaam). Deze kunt u full colour laten bedrukken met uw logo of tekst. Een perfecte manier om uw bedrijf te presenteren. De Bambooks worden met de hand in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Heeft u nog vragen over Bambook of het personaliseren hiervan? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!