• 12 maart 2021
  • leestijd 3 min.

Bambook: het eindeloos herbruikbare notitieboek

De Bambook heeft inmiddels een vaste plek veroverd in het assortiment van duurzame notitieboekjes. En dat is niet zonder reden. De Bambook is een bijzonder stijlvol notitieboek waar een prachtige missie aan verbonden is. Efficiënt werken, papierverspilling tegengaan en een boom planten: met een Bambook kan het allemaal tegelijkertijd!

Eindeloos herbruikbaar

Een Bambook kun je eindeloos hergebruiken. Hoe? Door je notitites te digitaliseren met de bijbehorende app en ze vervolgens uit te wissen. Op deze manier kun je keer op keer notities maken zonder dat het boekje volraakt. In andere woorden: het is het laatste notitieboek dat je hoeft te kopen. Je bespaart een hoop papier en draagt daarmee bij aan de zorg voor het milieu. 

 

1 Bambook = 1 boom

Bambook heeft als missie om papierverspilling tegen te gaan. Daarom is dit uitwisbare notitieboek ontwikkeld en op de markt gebracht. Maar Bambook zet er nog wat tegenover. Voor elke verkochte Bambook wordt namelijk 1 boom geplant. Het doel is om in 2025 maar liefst 1 miljoen bomen geplant te hebben. Op de website van Bambook is realtime te zien hoever deze missie al is gerealiseerd.

 

Bambook als relatiegeschenk

De Bambook is prachtig om weg te geven als relatiegeschenk. Bijvoorbeeld aan uw klanten, relaties of medewerkers. De Bambook is verkrijgbaar in 2 versies, namelijk met een hardcover en met een softcover. De hardcover variant heeft een massieve bamboe plaat, de softcover is gemaakt van bamboe karton. Beide varianten zijn verkrijgbaar in de formaten A4, A5 en A6. De hardcover versie kan worden gegraveerd, de softcover versie kan full colour worden bedrukt. Beide zijn uitstekende manieren om je merk duurzaam te promoten! Het leuke is dat je binnenkant van de Bambook zelf kunt samenstellen. Je hebt de keuze uit 7 verschillende soorten pagina's.

 

Meer weten over dit prachtige merk? Lees hier het verhaal van Bambook.