• 11 juni 2018
  • leestijd 4 min.

5x tassen om weg te geven deze zomer

Wanneer je wel eens hebt rondgekeken op onze site, ben je er vast achter gekomen dat we een enorm assortiment aan duurzame tassen hebben. Vooral katoenen en papieren tassen hebben we echt in alle soorten en maten. Om je zoektijd te besparen, zetten we daarom de vijf leukste en meest originele tassen voor je op een rijtje. Wanneer je die weggeeft aan relaties en/of klanten deze zomer, is succes gegarandeerd!

  1. ZEROTREE® tas

De ZEROTREE® tas is niet zomaar een papieren tas, want de naam zegt het al: er is geen boom aan te pas gekomen! Ze zijn namelijk gemaakt van afval uit de jeansindustrie. Hierdoor zijn de tassen een milieuvriendelijk alternatief voor papieren tassen. Je kunt kiezen uit vier hippe pastelkleurtjes waardoor deze tassen hét passende relatiegeschenk zijn!

 

  1. JuCo etui

JuCo is een nieuw materiaal dat bestaat uit 75% jute en 25% katoen. Zo profiteer je namelijk van de stevigheid van jute en de fijnheid van katoen, waardoor een fullcolour opdruk geen probleem meer is. De etui is bovendien multifunctioneel zodat je ‘m kunt gebruiken voor toiletbenodigdheden, make-up of natuurlijk gewoon pennen. 

 

  1. Fullcolour katoenen tote bag

De tote bag is en blijft helemaal in deze zomer! Deze stevige katoenen tas is fullcolour te bedrukken, waardoor zelfs foto’s haarscherp op de tas komen te staan. Doordat de tas van katoen is gemaakt, is ‘ie biologisch afbreekbaar, waardoor het met de duurzaamheid wel snor zit. Met welke opvallende opdruk ga jij reclame maken?

 

  1. Jute strandtas

Wie zomer zegt, zegt warme dagen aan het strand. En om naar het strand te gaan, hebben je relaties natuurlijk wel een leuke strandtas nodig. Met deze plasticvrije tas komen ze helemaal in de stemming. Wanneer je ‘m bedrukt met je bedrijfslogo of tekst, denken relaties elke keer als ze het zonnetje opzoeken aan jouw bedrijf.

 

  1. Groeipapier tas

Waar het om Greengiving gaat, kan groeipapier natuurlijk niet ontbreken. Want ja, we hebben zelfs tassen van groeipapier! Geef ze mee op een beurs of evenement en laat je (potentiële) klanten hun tas in de grond stoppen. Elke keer wanneer ze naar hun prachtige bloemenzee kijken, denken ze aan jouw bedrijf en je duurzame ideeën! Natuurlijk kunnen ook deze tassen worden bedrukt. Succes gegarandeerd!

 

En, ben je er al over uit welke duurzame tas het best bij je bedrijf en uitstraling past? Zo niet, denken wij graag met je mee. We zien je mail of telefoontje tegemoet!