Katoenen shoppers

Een stevige katoenen shopper komt altijd goed van pas. Katoenen tassen zijn dan ook ideaal om uit te delen als geschenk op een beurs. Bedrukt met uw logo of tekst is dit de ideale vorm van reclame maken. Een handige grote shopper wordt tenslotte overal mee naartoe genomen. Bij Greengiving vindt u niet alleen grote tassen, maar ook kleine en middelgrote katoenen shoppers, die elk handig zijn voor andere doeleinden.

Filteren
Er zijn helaas geen producten in deze categorie die aan uw criteria voldoen

 

Katoenen shopper als reclame

De katoenen shopper kan bedrukt worden met een logo of tekst. De shoppers van Greengiving zijn van extra sterke kwaliteit voor een vertrouwde prijs. Zo zijn ze vaak te hergebruiken voordat ze zullen slijten. Uw (potentiële) klanten doen niets liever dan heerlijk shoppen met een stevige en duurzame tas met uw logo! Veel van onze shoppers hebben een ruim formaat waar genoeg inpast, maar we verkopen ook kleinere formaten die juist weer geschikt zijn als goodiebag op een beurs of evenement. Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote katoenen tas, u kunt altijd bij Greengiving terecht. Wij helpen u graag op een duurzame manier reclame maken!

 

Bedrukte grote shoppers bestellen

Het bestellen van grote en kleine shoppers tassen is bij Greengiving een fluitje van een cent. U bestelt simpelweg via de website of u vraagt eerst een offerte aan. Vervolgens stuurt u uw gewenste opdruk door en maken wij daar een gratis digitale drukproef van. Pas nadat u hier uw akkoord voor hebt gegeven, starten wij het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over de bedrukte shoppers met logo? Neem dan contact op met Laura Ruitenberg via +32(0) 784 84 653 of Laura@greengiving.nl.