• 15 januari 2024
  • leestijd 3 min.

De mooiste duurzame paasgeschenken voor 2024

Heb je je ook wel eens afgevraagd hoe het komt dat we met Kerst zoveel weggeven en met Pasen eigenlijk nooit wat? Dat is natuurlijk een beetje vreemd. Daarom hebben we een aantal geschenken op een rijtje gezet die erg leuk zijn om rond Pasen weg te geven. Juist omdat niemand het echt verwacht, is dit juist een erg leuke verrassing voor je medewerkers of relaties!

Originele paasgeschenken voor personeel 2024

In deze blog vind je onze populairste paasgeschenken. Van groeipapierkaarten en kaarten met Tiny Tony's tot geschenken met heerlijke paaseitjes. Alle paasgeschenken kunnen worden bedrukt met een logo of eigen ontwerp. Verras je medewerkers of relaties met een origineel paasgeschenk!

 

 bekijk alle paasgeschenken

 

 

 

1. Tony’s Chocolonely paaseitjes

Een van de beste dingen aan Pasen zijn natuurlijk die overheerlijke, onweerstaanbare paaseitjes. En als ze fairtrade en 100% slaafvrij zijn zoals de paaseitjes van Tony’s Chocolonely, maakt dat ze nog extra lekker. In het kartonnen doosje zitten twaalf lekker grote eitjes in acht verschillende smaken. Je kunt ook kiezen voor een zak met Tony paaseitjes. Een ware traktatie waar je je medewerkers of relaties erg blij mee maakt!

 

 

2. Paaskaart van groeipapier (in de vorm van een paasei)

Met een bijzonder kaartje maak je mensen altijd blij. Kies bijvoorbeeld voor een paaskaartje van groeipapier die je met je eigen ontwerp kunt laten bedrukken. Het groeipapier kan in de grond worden gestopt en na een tijdje groeien er prachtige bloemen. Je kunt ook kiezen voor een groeipapierkaart in de vorm van een paasei. Super origineel!

 

 

 

 

3. Paaskaart met Tiny Tony

Op zoek naar een kaart met wat lekkers? Bekijk eens de paaskaart met Tiny Tony's of de paaskaart met een kleine Tony reep. De kaarten kun je helemaal volgens je eigen ontwerp laten bedrukken. Het is ook mogelijk om de kaarten individueel te laten versturen. Op die manier wordt het van A tot Z voor je geregeld!

 

 

 

 

4. Dopper paasgeschenken

De nog steeds onverminderd populaire Dopper is natuurlijk altijd goed om weg te geven. Als je kiest voor de kleur geel of groen, sluit dat bovendien mooi aan op deze tijd van het jaar. In ons paasassortiment hebben we ook twee prachtige geschenkpakketjes: de Dopper Original gevuld met paaseitjes, verpakt in een chique zwart tasje. Daarnaast hebben we een setje met de Dopper Glass, ook gevuld met paaseitjes. Je kunt er ook voor kiezen om de Dopper te laten verpakken in een gepersonaliseerd doosje.

 

 

 

5. Tony's Chocolonely repen met (groeipapier) wikkel

Een attentie in de vorm van een Tony's Chocolonely reep is ook altijd succesvol. Zeker met een full colour bedrukte wikkel eromheen. Voor de grote Tony reep (180 gr.) kun je kiezen uit maar liefst 16 smaken, de kleine Tony reep (50 gr.) is verkrijgbaar in 6 smaken. Nieuw in ons assortiment zijn de Tony's Chocolonely repen met groeipapier wikkel. Extra leuk natuurlijk, want zo houden je medewerkers of relaties er ook nog mooie bloemen aan over.

 

 

 

6. Originele geschenken met paaseitjes

In onze paascollectie vind je naast de Tony's Chocolonely producten nog meer leuke geschenken met paaseitjes. Bijvoorbeeld een doosje met paaseitjes, een Dopper gevuld met paaseitjes, een kurken reisbeker met paaseitjes of een knikkerzak met paaseitjes. Allemaal originele, duurzame producten waarmee je je relaties dubbel verrast.

 

 

 

7. Zaadzakjes met eigen ontwerp

Zoek je nog een leuk idee voor een paasmailing? Dan zijn bedrukte zaadzakjes perfect. Je kunt ze full colour met je eigen ontwerp bedrukken en als kaart laten versturen. De ontvangers kunnen de zaadjes vervolgens planten en genieten van prachtige bloemen of heerlijke kruiden.

 

Wil je je relatiegeschenken liever wat algemeen houden zodat ze niet alleen bij Pasen, maar vooral bij het voorjaar horen? Daar hebben we al eerder een leuke blog over geschreven. Lees alles over de ultieme relatiegeschenken voor het voorjaar. Ideaal voor als je nog meer inspiratie op wilt doen!