• 1 februari 2021
  • leestijd 3 min.

De mooiste duurzame relatiegeschenken voor Pasen

Heb je je ook wel eens afgevraagd hoe het komt dat we met Kerst zoveel weggeven en met Pasen eigenlijk nooit wat? Dat is natuurlijk een beetje vreemd. Daarom hebben we een aantal geschenken op een rijtje gezet die erg leuk zijn om rond Pasen weg te geven. Juist omdat niemand het echt verwacht, is dit juist een erg leuke verrassing voor je medewerkers of relaties!

 

1. Tony’s Chocolonely paaseitjes

Een van de beste dingen aan Pasen zijn natuurlijk die overheerlijke, onweerstaanbare paaseitjes. En als ze fairtrade en 100% slaafvrij zijn zoals de eitjes van Tony’s Chocolonely, maakt dat ze nog extra lekker. In het kartonnen doosje zitten twaalf lekker grote eitjes in acht verschillende smaken: melk, puur, noga, hazelnoot, karamel zeezout, wit, amandel zeezout en donker melk. Ze vormen een ware traktatie waar je je relaties erg blij mee maakt!

 

2. Paaskaart

Met een bijzonder kaartje maak je mensen altijd blij. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje van groeipapier of een paaskaart met Tiny Tony's of een kleine Tony reep. Dat maakt het gebaar net even wat meer speciaal. De kaarten kun je helemaal volgens je eigen ontwerp laten bedrukken. Het is ook mogelijk om de kaarten individueel te laten versturen. Op die manier wordt het van A tot Z voor je geregeld!

 

3. Dopper paasgeschenken

De nog steeds onverminderd populaire Dopper is natuurlijk altijd goed om weg te geven. Als je kiest voor de kleur geel of groen, sluit dat bovendien mooi aan op deze tijd van het jaar. In ons paasassortiment hebben we ook twee prachtige geschenkpakketjes: de gele Dopper Original gevuld met paaseitjes, verpakt in een chique zwart tasje. Daarnaast hebben we een setje met de Dopper Glass, ook gevuld met paaseitjes. 

 

4. Tony’s Chocolonely paasreep

Denk je dat je medewerkers of relaties het meest blij worden van chocola, maar vind je paaseitjes net wat te cliché? Dan is deze Tony’s Chocolonely paasreep precies wat je nodig hebt. In de reep zit de vorm van een ei, waardoor het een leuke combinatie is tussen een paasei en een chocoladereep. De reep is beschikbaar in twee smaken: melk meringue citroen en melk spijs amandel. Met een eigen, full colour bedrukte wikkel geef je de paasreep een persoonlijk tintje.

 

5. Eierdoosje met zes bloembollen

De ideale combinatie tussen Pasen en de lente is te vinden in dit leuke eierdoosje met bloembollen. De doosjes zijn gemaakt van geperst papier, dus die zijn ook nog eens heel duurzaam. Door middel van een full colour te bedrukken label op het doosje kun je je klanten bloei en groei toewensen. Het eierdoosje is dus een erg leuk geschenk om je relaties mee te motiveren!

 

6. Zaadzakjes

Zoek je nog een leuk idee voor een paasmailing? Dan zijn deze zaadzakjes perfect. Je kunt ze full colour met je eigen ontwerp bedrukken en als kaart laten versturen. De ontvangers kunnen de zaadjes vervolgens planten en genieten van prachtige bloemen of heerlijke kruiden.

 

Wil je je relatiegeschenken liever wat algemeen houden zodat ze niet alleen bij Pasen, maar vooral gewoon bij het voorjaar horen? Daar hebben we al eerder een leuke blog over geschreven die je hier kunt lezen. Ideaal voor als je nog meer inspiratie op wilt doen!