• 16 mei 2018
  • leestijd 3 min.

Een gezonde verhouding met je relaties

Dat we groene en duurzame relatiegeschenken aanbieden, mag wel bekend zijn. Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk om gezonde geschenken te verkopen, die symbool staan voor een gezonde relatie met je personeel of relaties.

  1. Bedrukt fruit

Bij het woord gezond is vrijwel het eerste waaraan je dacht waarschijnlijk fruit. Nu is dat gelukkig ook heel gezond, want lekker is het ook! En om het nog beter te maken, is het zelfs mogelijk om die vitaminebommen te laten bedrukken met je eigen tekst of logo. Appels worden het meest verkocht, maar kiwi’s, mandarijnen en peren bedrukken we ook graag met onze eetbare inkt. Je kunt ze zelfs graveren! Is dat geen ultiem relatiegeschenk of promotieartikel; gezond, lekker én origineel?

 

  1. Bewegen

Of je het nu wilt of niet, bij gezond bezig zijn hoort toch echt het fenomeen bewegen. Dus neem die stappenteller mee en ga naar buiten! Hoe leuk is het wanneer je je werknemers of relaties aan kan sporen tot een gezonde levensstijl met een bedrukte stappenteller of een prachtige sportbidon? Deze bidon is bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled plastic en tarwekorrels, zodat je naast een gezonde, ook een duurzame levensstijl stimuleert.

 

  1. Water drinken

We hebben gezond eten en bewegen gehad, wat mist er dan nog? Precies, genoeg drinken. Vooral richting de zomer is het belangrijk dat je genoeg water drinkt, en wat is er dan beter dan een prachtige Dopper om je water uit te drinken? Er is zojuist een nieuw watermeloenachtig kleurtje in het assortiment gekomen, dus dat is gegarandeerd een leuke verrassing voor je relaties! 

 

Oké, we moeten eerlijk bekennen dat niet al onze producten gezond zijn, maar deze overheerlijke chocolade is wél duurzaam. Daar mag je je relaties mee belonen omdat ze zo gezond bezig zijn geweest!