• 7 mei 2018
  • leestijd 4 min.

Duurzame tote bags bedrukken

Tote bags zijn mateloos populair. Bij Greengiving kunt u die bedrukken met uw eigen logo, tekst of foto. Een nette afwerking en stevige kwaliteit is gegarandeerd! We hebben tote bags in allerlei kleuren, soorten en maten. Bekijk ons assortiment en neem bij vragen gerust contact op met onze verkoopadviseurs.

Goedkoop bedrukte tote bags bestellen

Wilt u goedkoop katoenen tote bags bedrukken? U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel eco tote bags met bedrukking als tote bags zonder bedrukking. Bedrukt met uw eigen logo, foto of slogan zijn de tote bags een uitstekend promotieartikel. De tote bags van Greengiving hebben staan garant voor een extra hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. De bedrukte tote bags zijn perfect te gebruiken om ingezet te kunnen worden op beurzen en evenementen.

 

Tote bags bedrukken kleine en grote oplage

De tote bags zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Naast de standaard zeefdruk bedrukking tot twee kleuren is het nu ook mogelijk de katoenen tote bags full colour te laten bedrukken. Voordat wij starten met bedrukken ontvangt u een digitale drukproef per mail die u moet goedkeuren voordat er met het drukproces wordt gestart. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd. Wij bedrukken verschillende katoenen tote bags al in een kleine oplage vanaf 25 stuks inclusief logo opdruk. Natuurlijk leveren we ook grote oplages, neem daarvoor contact op met onze verkoopspecialisten.

 

Duurzame tote bags met logo

Ons assortiment katoenen tote bags is zeer uitgebreid. Zo hebben we de katoenen boodschappentas met lange hengels, met korte hengsels, de katoenen rugzak met koorden en de katoenen draagtas met bodem. We hebben zelfs een katoenen schoudertas in ons assortiment. Naast de ecru tassen hebben we ook heel wat gekleurde tote bags. Denk dan aan de kleuren groen, rood, oranje, geel, blauw, zwart en wit. Daarnaast is er verschil in kwaliteit, we hebben bijvoorbeeld heel zwaar 280 gr./m2 katoen, maar ook lichte tasjes van 105 gram per m2. Het is mooiste is dat de tote bags allemaal duurzaam zijn omdat katoen biologisch afbreekbaar materiaal is. Sommige tote bags zijn zelfs gecertificeerd met het Fair Trade of GOTS label. Zo kunnen uw relaties en klanten zien dat u geeft om het milieu!