• 10 september 2018
  • leestijd 4 min.

Bamboe, appels en chocola: dit hebben ze gemeen

13 september, 15 en 18 september zijn alle drie bijzondere data waarop we wat te vieren hebben bij Greengiving. Elk van die drie dagen is namelijk genoemd naar een product waar we fan van zijn en dus ook op onze website verkopen. Dit is zo divers, dat we maar besloten om u niet te bombarderen met drie aparte Facebookposts, maar alle dagen tegelijkertijd te vieren in een blog. Ontdek onze band met bamboe, appels en chocolade: alle drie op en top duurzame producten bij Greengiving!

13 september: internationale chocoladedag

Wie houdt er nu niet van chocola? Wij in ieder geval zeker, alleen dan wel van duurzame chocolade. Tony’s Chocolonely is ons favoriete merk, met de allerlekkerste, eerlijkste en meest duurzame chocola! Wat ons betreft herinnert deze dag dan ook niet alleen aan chocolade, maar vooral aan het feit dat de weg van cacaoboon naar chocoladereep duurzaam en eerlijk moet zijn. Laten we ons daar voor inzetten door ook aan klanten en relaties alleen maar Fair Trade chocolade te geven. Dat smaakt goed!

 

15 september: internationale eet-een-appeldag

Na al die chocolade is het tijd voor iets gezonds: appels! De heerlijke dorstlessers verdienen die dag dubbel en dwars, wat ons betreft. We kunnen ze niet voor niets bedrukken (met eetbare inkt!) om er een leuke giveaway van te maken. Op beurzen en evenementen geef je (potentiële) klanten zo een gezond, lekker en duurzaam presentje, terwijl je nog steeds reclame maakt dankzij de bedrukking. Deze dag is dus ook uitermate geschikt om je relaties te bedanken voor jullie gezonde en verfrissende relaties. Wat dacht je van een mooie showdoos waar de appels inzitten?

 

18 september: wereld bamboedag

Bamboe is hét duurzame alternatief voor hout, en dat moeten we vieren! De snel groeiende grassoort kan namelijk vaak en op een efficiënte manier geoogst worden, waardoor bossen niet uitgeput worden. Verder is het natuurlijk wel biologisch afbreekbaar en wordt het milieu er zeker niet minder van wanneer je relatiegeschenken van deze prachtige grondstof