Aanleveren logo & drukbestanden

Bij Greengiving kunt u uw duurzame relatiegeschenken laten bedrukken met een logo, tekst of slogan. Om er zeker van te zijn dat het product en bedrukking goed zijn ontvangt u altijd een gratis en vrijblijvende digitale drukproef. Zo kunt u zien hoe het product met bedrukking er uit gaat zien.

 

Drukbestanden kunt u uploaden in de volgende formaten:

  • Vector .AI bestand (Adobe Illustrator)
  • Vector .EPS bestand
  • Vector .PDF bestanden

Voor een- en meerkleurige bedrukking maken wij gebruik maken van een PMS Solid Coated kleurcode.

 

Niet zeker of uw bestand aan de voorwaarden voldoet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Hoe kom ik aan een gevectoriseerd bestand?

U kunt een vector bestand vaak opvragen bij de ontwerper waar u het logo heeft laten ontwerpen.

 

Heeft u geen vector logo? Onze medewerkers kunnen u hierbij helpen en eventueel uw logo (laten) omzetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Kan ik een JPEG of PNG bestand aanleveren?

Nee, het is helaas niet mogelijk om relatiegeschenken te bedrukken met een JPEG of PNG bestand. Beide bestandsvormen zijn opgebouwd uit pixels waardoor de afbeelding tijdens ‘inzoomen’ blokkering wordt.

 

Wat zijn PMS kleuren?

PMS staat voor Pantone Matching System. PMS kleuren zijn coderingen die wereldwijd zijn afgesproken tussen alle partijen in het ontwerp- en productieproces. Zo wordt gegarandeerd dat een kleur overal ter wereld exact gelijk is. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor bedrijfslogo's en huisstijlen. 

 

Let op: de kleur inkt van de PMS kleur is altijd hetzelfde. Het materiaal van het product kan de inkt op verschillende manieren opnemen, waardoor er kleurverschil kan ontstaan.

 

Hoe kan ik mij bestanden aanleveren?

U kunt zowel bij uw offerte aanvraag of bij uw bestelling een logo uploaden. Daarnaast kunt u uw drukbestanden mailen naar info@greengiving.nl onder vermelding van de naam van uw organisatie, offerte- of ordernummer.

 

Wilt u meer informatie over het aanleveren van het logo, tekst of afbeelding? Wij helpen u graag verder.