• 30 november 2023
  • leestijd 4 min.

Geef persoonlijke en duurzame nieuwjaarsgeschenken met Greengiving

Wilt u het nieuwe jaar van uw collega's, partners of zakenrelaties extra leuk beginnen? Het geven van cadeaus met een groen tintje toont niet alleen uw waardering, maar ook de betrokkenheid van uw merk bij een duurzame levensstijl. In deze blog geven we u inspiratie voor milieuvriendelijke nieuwjaargeschenken die elk op hun eigen manier een positieve impact hebben!

Doppers

Onze all-time favorite zijn toch wel de Doppers. Al onze Dopper flessen kunt u laten bedrukken met uw logo, merknaam, of slogan! We hebben een uitgebreid assortiment Doppers in diverse maten, kleuren, uitgaven en materialen. Kies uit waterflessen of thermosflessen en zorg ervoor dat uw collega’s, klanten of zakenrelaties heel het jaar onderweg jouw handige cadeau bij zich dragen!
 

Groeipapier

Producten gemaakt van groeipapier, ook bekend als zaadpapier, bieden een innovatieve en milieuvriendelijke manier om uw gewenste boodschap te verspreiden. Met uiteenlopende mogelijkheden, variërend van flyers tot kaarten en zelfs tassen, laat groeipapier uw boodschap op een unieke groene manier opvallen. Wat dit product echt bijzonder maakt, is het vermogen om na gebruik te worden geplant, waardoor het papier transformeert in bloemen, kruiden of groenten. Het biedt niet alleen een originele giveaway, maar ook een kans om een duurzame boodschap te verspreiden met een positieve impact op het milieu. En hoe leuk zou het zijn om als nieuwjaarsgeschenk een groeipapier kalender van 2024 weg te geven?

 

 

Katoenen draagtasjes

Katoenen draagtassen, die u kunt laten bedrukken met een persoonlijke boodschap, logo of ontwerp, vormen een uitstekend nieuwjaarsgeschenk met een duurzaam tintje. Deze draagtassen zijn niet alleen praktisch, maar ook een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpzakken. Door ze te bedrukken met een op maat gemaakte boodschap, geeft u niet alleen een functioneel cadeau, maar laat u ook een blijvende indruk van uw onderneming achter. Deze draagtassen kunnen keer op keer worden hergebruikt, waardoor de ontvangers niet alleen uw boodschap uitdragen, maar ook bijdragen aan het verminderen van plastic afval. Het is een doordacht cadeau dat zowel functioneel als duurzaam is, perfect om het nieuwe jaar bewust mee te beginnen!

 

Warme mutsen

De winter duurt nog wel een tijdje. Wat dacht u van leuke, warme en milieuvriendelijke mutsen als nieuwjaarsgeschenk? Heerlijk voor collega’s die veel buiten aan het werk zijn. Ga voor een klassieke beanie, gebreide mutsen, RPET-mutsen of mutsen gemaakt van gerecyclede materialen. Bekijk ons assortiment mutsen die u kunt laten borduren met uw merknaam of boodschap snel op de website!

 

Notitieboekjes en pennen

In het nieuwe jaar liggen er op iedereen weer nieuwe werkzaamheden te wachten. Hoe leuk is het als uw collega’s of zakenrelaties die kunnen uitvoeren met uw duurzame pennen en notitieboekjes? Bekijk onze vele eco opties en kies de schrijfwaren die het beste passen bij uw onderneming. Ook deze kunt u natuurlijk stuk voor stuk laten bedrukken.

 

 

Wat worden jouw nieuwjaarsgeschenken?

Het geven van duurzame nieuwjaarsgeschenken is niet alleen een manier om waardering te tonen aan uw zakenrelaties, maar ook om bewustwording te verspreiden over het belang van milieuvriendelijke keuzes. Begin dit nieuwe jaar positief door het geven van geschenken die niet alleen geliefd zijn, maar ook die het milieu een handje helpen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment op de website voor alle duurzame geschenken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de producten of bijvoorbeeld de verzending? Neem dan gerust contact met ons op!