• 3 januari 2023
  • leestijd 3 min.

Het bijzondere verhaal achter je Retulp drinkfles

Een mooie drinkfles kopen en tegelijkertijd plastic besparen én water doneren? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan het allemaal met de waterflessen van Retulp. Hoe? Dat gaan we je haarfijn uitleggen, zodat je hetzelfde kunt doen wanneer je zo'n mooie fles aan je relaties geeft. Lees snel verder om meer te weten te komen over wat de aankoop van een Retulp fles teweegbrengt en wat Mission Indisposable daarmee te maken heeft.

Retulp: einde aan single-use plastic

Retulp levert al sinds 2015 drinkflessen als alternatief voor wegwerpflessen. Retulp flessen zijn bedoeld om te hervullen en water uit te drinken - of koffie of thee wanneer het een thermosfles betreft. Met dat je kraanwater drinkt uit een herbruikbare fles, bespaar je een heleboel plastic wegwerpflesjes. En als iedereen die keuze maakt, wordt het probleem van de plastic soep bij de bron aangepakt. De Retulp flessen zijn gemaakt van roestvrijstaal, al dan niet gecombineerd met bamboe. IJzersterk en duurzaam dus! Bovendien zorgt het rvs voor een enorm stijlvolle, robuuste uitstraling.

 

Drinkwaterdonaties in Afrika en Azië

Retulp doneert schoon drinkwater aan mensen in derdewereldlanden. Van elke verkochte fles wordt de inhoud 1000x gedoneerd. De donaties worden onder controle van Aqua for All geïnvesteerd in waterprojecten in Afrika en Indonesië die worden uitgevoerd door Amref Flying Doctors, Het Rode Kruis, Simavi en World Vision. Daarnaast heeft Retulp andere projecten, bijvoorbeeld rondom het opruimen van plastic.

 

Mission Indisposable 2015-2025

Het doel van de Mission Indisposable is om jaarlijks 20.000.000 single-use plastic flesjes te besparen en 20.000.000 liter schoon drinkwater te doneren. Mission Impossible? Met jouw hulp niet! Bekijk het prachtige assortiment met Retulp waterflessen en kies de (thermos)fles die het beste bij je bedrijf past. Voor elke verkochte fles wordt de inhoud 1000x gedoneerd aan ontwikkelingslanden.

 

Nog meer lezen over het verhaal van Retulp? Bekijk onze Retulp merkpagina.

 

Retulp flessen als duurzaam relatiegeschenk

Een herbruikbare Retulp fles is niet alleen handig om zelf te hebben, maar ook perfect om cadeau te doen aan je medewerkers en relaties. Met zo'n stijlvol, duurzaam cadeau maak je absoluut indruk! Bovendien draag je een steentje bij aan vermindering van het wegwerpplastic. De flessen kun worden bedrukt of gegraveerd met je logo of tekst. Je kunt bij sommige flessen zelfs persoonsnamen laten bedrukken.