Energiebesparende gadgets

Vindt u het ook belangrijk om zuinig om te gaan met de wereld van nu én de wereld van de toekomst? Onze energiebesparende gadgets helpen u mee om water, energie, maar ook kosten te besparen. Deze relatiegeschenken zijn stuk voor stuk een originele en duurzame keuze!

Solar chargers

bekijk alle producten

Zonne-energie gadgets

bekijk alle producten

Overige energiegadgets

bekijk alle producten

 

Milieuvriendelijke relatiegeschenken

Besparen is hip, maar ook gewoon hard nodig. Daarom hebben wij bespaarboxen samengesteld die u weg kunt geven aan uw relaties. Hier zitten artikelen in die uw relaties helpen bij het besparen van energie, water en tijd. Ledlampen, douchecoaches of een koelkastthermometer: ze helpen allemaal bij het onderhouden van een duurzame levensstijl. Naast energiebespaarboxen hebben we ook een uitgebreid assortiment in powerbanks en solar opladers. Ook onze rekenmachines en zaklampen werken op zonne-energie. En alsof het nog niet genoeg was, zijn ook de bandenspanningsmeter, waterbespaarders en energiekostenmeter verkrijgbaar om uw relaties mee te verrassen. Met dit brede assortiment heeft u alle keus om relaties geld te laten besparen én goed te laten zijn voor het milieu!

 

Bespaarproducten bedrukken

Ook al heeft het relatiegeschenk een goed doel, het is en blijft een uitstekende kans om uw bedrijf te promoten. Juist in combinatie met een duurzaam geschenk kan dit erg goed werken, omdat uw naam verbonden wordt aan een milieuvriendelijke aanpak. Zo geeft u uw reputatie een boost! Dit kan alleen wanneer u het gewenste artikel laat bedrukken. Alle bespaarproducten zijn te bedrukken met uw logo of tekst en dat in tot wel vier verschillende kleuren. Bij een aantal producten zit er bovendien een wikkel omheen die ook nog eens naar wens te ontwerpen en fullcolour te bedrukken valt. Zo’n gepersonaliseerd geschenk doet het altijd goed bij uw relaties, klanten of werknemers!

 

Ecologische bespaarproducten bestellen

Al onze bespaarproducten zijn eenvoudig te bestellen via de website. De meeste producten worden al binnen 7 werkdagen geleverd! Staat uw gewenste product er niet tussen? Wilt u een eigen pakket samenstellen? Of heeft u een andere vraag? Onze productspecialisten staan voor u klaar. Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 220591 of Laura@greengiving.nl.