Opvouwbare waterflesjes

Opvouwbare waterflesjes zijn een perfect alternatief voor de vervuilende PET-flesjes. De opvouwbare waterflesjes van Greengiving geven u de mogelijkheid om uw kraantjeswater overal mee naar toe te nemen. Na gebruik zijn ze gemakkelijk op te rollen en mee te nemen. Opvouwbare waterflesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren. De waterflesjes zijn voorzien van een karabijnhaak.

Filteren

Opvouwbare waterfles 400 ml

met karabijnhaak | inhoud 400ml

Vanaf 4 februari

Vanaf

0,75

Opvouwbare waterflesjes

meest verkocht | 9 verschillende kleuren

Vanaf 31 januari

Vanaf

0,65

Opvouwbaar waterflesje

bedrukt v.a. 50 stuks | BPA vrij

Vanaf 4 februari

Vanaf

0,66

Opvouwbare drinkfles Samy

inhoud 480 ml | diverse kleuren

Vanaf 4 februari

Vanaf

1,06

Opvouwbare waterfles groot

verschillende kleuren | inhoud 600 ml

Vanaf 4 februari

Vanaf

1,22

Opvouwbare waterflesjes bedrukken

Deze opvouwbare waterflesjes geven u de mogelijkheid om uw kraanwater overal mee naar toe te nemen. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren. De waterflesjes zijn voorzien van een karabijnhaak zodat ze makkelijk mee te nemen zijn. Onze opvouwbare waterflesjes zijn in allerlei varianten verkrijgbaar. Ze hebben allemaal een sportdop, maar soms zit die er scheef op voor extra veel drinkgemak. Ook zijn de flesjes verkrijgbaar in de vorm van een t-shirt, zodat het een enorm leuk geschenk is voor een sportvereniging of een organisatie die iets met sport te maken heeft. Welk opvouwbare waterfles u ook bestelt, de ontvanger wordt er altijd blij mee verrast!

 

Waterfles met logo

Opvouwbare waterflesjes zijn uitstekend te bedrukken met uw logo en/of tekst om zo een nog persoonlijker geschenk te creëren. U kunt het flesje in een of twee kleuren laten bedrukken aan de voorkant. Vanaf 3000 stuks is het zelfs ook mogelijk om het complete flesje naar wens te bedrukken, zonder van een drukoppervlak afhankelijk te zijn. Naast onze opvouwbare waterflesjes kunnen wij natuurlijk ook andere waterflesjes leveren met bedrukking. Zoals bijvoorbeeld De Dopper of de Join the Pipe fles, met elk een prachtige missie eraan verbonden die single-use plastic tegengaat. Met deze flesjes steunt u bovendien verschillende drinkwaterprojecten, om zoveel mogelijk mensen aan schoon drinkwater te helpen. Help het milieu en steun een goed doel terwijl u niet meer doet dan het verstevigen van de band met uw relaties!

 

Heeft u nog vragen over Opvouwbare waterflesjes bedrukt met logo? Neem contact op met Adrian de Bruijn via +31342 745771 of adrian@greengiving.nl.