Opvouwbare waterflesjes

Opvouwbare waterflesjes zijn een perfect alternatief voor de vervuilende PET-flesjes. De opvouwbare waterflesjes van Greengiving geven u de mogelijkheid om uw kraantjeswater overal mee naar toe te nemen. Na gebruik zijn ze gemakkelijk op te rollen en mee te nemen. Opvouwbare waterflesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren, u kunt ze bestellen in het rood, blauw en groen. De waterflesjes zijn voorzien van een karabijnhaak.

Filteren

Opvouwbare waterflesjes

meest verkocht | 9 verschillende kleuren

Vanaf 16 december

Vanaf

0,65

Opvouwbaar waterflesje

bedrukt v.a. 50 stuks | BPA vrij

Vanaf 18 december

Vanaf

0,66

Opvouwbare drinkfles Samy

inhoud 480 ml | diverse kleuren

Vanaf 18 december

Vanaf

1,06

Opvouwbare waterfles groot

verschillende kleuren | inhoud 600 ml

Vanaf 18 december

Vanaf

1,22

Opvouwbare waterflesjes bedrukken

Onze opvouwbare waterflesjes zijn te bedrukken met uw logo of tekst naar keuze. U kunt het drinkflesje in verschillende kleuren laten bedrukken, van één tot vier kleuren. Vanaf 3000 stuks is het mogelijk om het complete flesje naar wens te bedrukken.

Waterflesjes bedrukken

Naast onze opvouwbare waterflesjes kunnen wij ook andere drinkflesjes bedrukken. Zoals bijvoorbeeld de Dopper waterfles. Met deze flesjes steunt u de drinkwaterprojecten van Simavi. Help het milieu en steun een goed doel!

Opvouwbare waterflesjes bedrukken? Bestel nu online of contacteer Adrian de Bruijn voor advies over uw bestelling. E-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.