Tassen van gerecycleerde theezakken

In India worden theezakken als verpakkingsmateriaal gebruikt voor het vervoeren van thee. Vaak worden ze daarna weggegooid. Dat is jammer, want ze zijn van zeer sterk en duurzaam materiaal gemaakt en kunnen perfect hergebruikt worden. Daarom maakt SuperWaste in samenwerking met lokale arbeiders prachtige herbruikbare tassen van deze theezakken. Eén ding is zeker: zo'n tas is een prachtig en uniek relatiegeschenk met een duurzaam, eerlijk verhaal!

Filteren
Nieuw

Herbruikbare envelop C6

 • Afmeting: 12 x 18cm

Vanaf 2 november

Vanaf

1,04

Nieuw

Herbruikbare envelop C5

 • Afmeting: 17 x 24cm

Vanaf 2 november

Vanaf

1,17

Nieuw

Tea shopper small

 • Afmeting: 39 x 36cm

Vanaf 2 november

Vanaf

2,54

Tea shopper medium

 • Afmeting: 40 x 40 x 10cm

Vanaf 2 november

Vanaf

2,89

Nieuw

Tea shopper large

 • Afmeting: 45 x 40 x 20cm

Vanaf 2 november

Vanaf

3,09

Tea basket large

 • Afmeting: ø 40 x 48cm

Vanaf 2 november

Vanaf

3,64

Nieuw

Kweektuintje Kruiden

 • Vanaf 500 stuks
 • Afmeting: 10 x 17 x 10cm

Vanaf 2 november

Vanaf

3,65

Nieuw

Kweektuintje bloemen

 • Vanaf 500 stuks
 • Afmeting: 10 x 17 x 10cm

Vanaf 2 november

Vanaf

3,72

Super big shopper

 • Afmeting: 47 x 47 x 28cm

Vanaf 2 november

Vanaf

4,05

Gerecycleerde teabags

In India worden de grote 'teabags' (gemaakt van non-woven polypropyleen) als verpakkingsmateriaal gebruikt. In deze zakken wordt de thee vervoerd van de theeplantages naar klanten. Na gebruik worden de zakken gezien als afval en weggegooid. SuperWaste geeft deze zakken een tweede leven. Hoe? De teabags worden verzameld, gewassen, uitgesneden en vervolgens vermaakt tot nieuwe producten. Elk product heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de theezakken vandaan komen. Elke tas is dus uniek!

 

Handgemaakte en fairtrade tassen

Alle producten in de collectie van SuperWaste worden met de hand gemaakt in een ruraal gebied in Zuid-Oost India. In kleinschalige werkplaatsen zijn lokale mensen aan het werk, zowel vaste medewerkers als flexwerkers. Hierdoor wordt werkgelegenheid gecreëerd en krijgen ook de allerarmsten de kans om eerlijk te verdienen onder goede arbeidsomstandigheden. De medewerkers krijgen een goede prijs voor hun werk en kunnen in het dorp blijven wonen en werken. Wilt u wel fairtrade tassen, maar niet van theezakken? Kijk dan eens bij onze Fairtrade katoenen tassen!

 

Gerecycleerde theezakken bedrukken

Hoewel de tassen al een print hebben, kunnen ze alsnog worden bedrukt. Eén zijde van de tas is namelijk blanco en daarop kunt u uw eigen logo of tekst laten bedrukken. Omwille van het materiaal is het alleen mogelijk om te kiezen voor een eenkleurige bedrukking. Zo geeft u de tas een persoonlijk tintje én blijft de authenticiteit van de tas zichtbaar!

 

Tassen van gerecycleerde theezakken bestellen

Bent u, net als wij, enthousiast over deze prachtige tassen? En wilt u uw medewerkers of relaties een geschenk geven waar een duurzaam en fairtrade verhaal achter schuilt? U kunt de tassen heel gemakkelijk online via onze website bestellen. Natuurlijk is het ook steeds mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Van zodra u uw artwork heeft geüpload of per mail verstuurd hebt, maken wij een gratis digitale drukproef. Pas nadat u hierop akkoord hebt gegeven, zetten we het drukproces in gang.

 

Heeft u nog vragen over Tassen van gerecycleerde theezakken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!