• 3 maart 2018
  • leestijd 2 min.

Studenten maken een Bij-zonder Vriendelijke creatie

Dat ons groeipapier perfect is om te bedrukken en in te zetten als marketingmiddel, hadden we al wel door. Maar wanneer je een paar sample velletjes groeipapier opstuurt en zo’n creatie terugkrijgt, is dat een aangename verrassing! Studenten technische bedrijfskunde zijn namelijk aan het knutselen geweest aan een milieuvriendelijk bakje voor hun project ‘De Bakjesfabriek’.

Met behulp van groeipapier en een nietmachine zonder nietjes (ja echt) is dit mooie bakje het product van een denkbeeldig bedrijf. Door middel van allerlei berekeningen werd er een heel plan opgesteld hoe dat bedrijf zou moeten gaan floreren. Wij vinden het natuurlijk erg leuk dat er rekening is gehouden met duurzaamheid, en wat blijkt? De bakjes zijn nog goedkoop ook. Bovendien helpen deze bakjes de bijensterfte tegen te gaan, vandaar de naam. Je zou bijna willen dat het een bestaand bedrijf was!

 

Erg leuk om de multifunctionele inzet van groeipapier te zien! Helaas verkopen wij nog geen 3D-vormen, maar we komen wel in de buurt met de stansvormen, die in elke gewenste vorm gesneden kunnen worden. Ziet het bijtje er niet leuk uit?